Terningkast 6: Ninja for en dag

Det er farlig avhengighetsskapende å spille N+. På Xbox 360 koster spillet noen lapper, men på pc er det gratis. N+ skal etter hvert også bli tilgjengelig for PSP og Nintendo DS.

Det er farlig avhengighetsskapende å spille N+. På Xbox 360 koster spillet noen lapper, men på pc er det gratis. N+ skal etter hvert også bli tilgjengelig for PSP og Nintendo DS.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Å være en ninja uten våpen er mye kulere enn det høres ut som.

DEL

Nedlastbare spill til Playstation 3, Nintendo Wii og Xbox 360 har eksistert en stund, men lenge så det ut til at det bare var rask og rusk som var tilgjengelig. Nå har trenden snudd, og det er på tide å spørre seg om det er nødvendig å bruke 500-600 kroner på spill i butikken når du kan laste ned gode titler til godt under 200-lappen fra nettet.

GOD SPENST

Når det gjelder N+ er svaret helt klart nei. Faktisk får du spillet helt gratis til pc, men jeg vil påstå at det blir enda bedre når du sitter med håndkontrollen og navigerer fra sofakroken. Men, hva går det hele ut på?

I N+ kontrollerer du en ninja som bare har ett oppdrag: Å komme seg ut døra. I hver av de flere hundre brettene finnes det én eller flere knapper som åpner ei dør. Når denne er åpen, gjelder det bare å spasere ut. Enkelt? Ikke i det hele tatt. Alle nivåene er fylt med bomber og andre feller som gjør det helt nødvendig å ha full kontroll over ninjaen som kan hoppe laaangt på de store brettene. Uten kastestjerner og sverd må du omgå alle fiender og din spenst blir derfor ditt beste våpen.

GOD KONTROLL

Siden N+ ikke har kjente navn, fancy grafikk, en spennende historie eller videoklipp å forvirre deg med, er spillet hundre prosent avhengig av å være moro. Som du ser av terningkastet er det virkelig det.

I førsten er det litt vanskelig å kontrollere ninjaen, men etter hvert forstår du at det er opp til deg selv å kontrollere alt som skjer på skjermen. Det gjelder bare å bli god nok. Med flere hundre brett, muligheten til å lage egne, flerspill både over nett og i stua er dette min nye favoritt så langt i år. N+ passer for absolutt alle og er i tillegg billig.

Artikkeltags