Vant én million: - Det er ikke til å tro

Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang dukket opp hjemme hos Kai Johan og Gerd på Notodden, med gladmeldingen om at de har vunnet én million kroner.

Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang dukket opp hjemme hos Kai Johan og Gerd på Notodden, med gladmeldingen om at de har vunnet én million kroner. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

NOTODDEN: Kai Johan og kona Gerd stakk av med én million kroner da de vant lørdagens lottofestival. De sto vantro i døra da Norsk Tipping kom på besøk.

DEL

- Gratulerer! Du har vunnet én million kroner, sa programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang da Kai Johan Drøgsvold åpnet døra til hjemmet sitt på Notodden lørdag, ifølge Norsk Tipping

Kai Johan og kona Gerd hadde nemlig vunnet dagens million i Lottofestivalen, der det deles ut en million kroner hver dag til en heldig vinner fra 5 til 16. november.

- SLITER MED Å TRO PÅ DET

Mannen som åpna døra kunne ikke helt forstå at Norsk tipping var på besøk

- Det er jo ikke til å tro, sa han.

- Dette sliter vi litt med å tro på, altså, sa både Gerd og Kai Johan.

Men mistroen la seg etter hvert som de to innså pengepremien de har stukket av med. Og da kom det også noen forslag til hva pengene kan brukes til.

NYTT KJØKKEN?

- Det kan nok hende det blir nytt kjøkken, sier Gerd.

- Nå er vi veldig glade. Dette er helt surrealistisk! Jeg må nok i banken å sjekke kontoen før jeg kan tro helt på dette, uttalte Kai Johan.

Artikkeltags