Terningkast 3: Ingen grand slam

Sonic the Hedgehog er selvsagt med når Segas stjernelag inviterer til tennis-turnering.

Sonic the Hedgehog er selvsagt med når Segas stjernelag inviterer til tennis-turnering. Foto:

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Spillet «Sega Superstar Tennis» er flott å se på, men den lille skjermen gjør sitt til at tennis har sjelden vært så kjedelig som på Nintendo DS.

DEL

Hvis du er fan av tennis på data har du helt sikkert gode minner fra spill som Virtua Tennis eller Top Spin. Disse titlene lot deg spille turneringer og bygge opp din egen tennisdude som til slutt kunne bli nummer én i verden. «Sega Superstar Tennis» sikter lavere og mot et yngre publikum.

SMÅSPILL

Hvis du er «nesten voksen» er det vanskelig å gi gode grunner til å kjøpe dette spillet. Barna vil få mer ut av de fargerike Sega-karakterene som Sonic, Ulala og Amigo som alle har sine egne minispill. Disse har lite med tennis å gjøre, slik som i spillet hvor du må springe samtidig som du dukker unna flyvende steiner.

Disse minispillene vil nok få flest treff i dette spillet siden det er svært lite å gjøre i de tre tennisturneringene du kan bryne deg på. Dette er rett og slett kjedelige greier hvor det hjelper lite at seier gir tilgang til nye karakterer.

DATAJUKS

Noe av det som gjør turneringene og tennisspillet kjedelig er måten motstanderne dine og du selv kan få superkrefter som gjør det umulig for motstanderen å treffe ballen. Når dette skjer mot deg selv, føles det mer som om maskinen jukser enn at motstanderen er spesielt god i tennis. Kampene går i tillegg sakte og grafikken på de små skjermene er heller ikke all verden.

Muligheten til å spille trådløst mot kompiser med egne Nintendoer redder ikke spillet. «Sega Superstar Tennis» er en grei innføring i spillet for de minste, men ikke så mye mer.

Artikkeltags