Terningkast 3: Falske toner

Har du nok Buzz-kontrollere kan åtte stykker spille samtidig.

Har du nok Buzz-kontrollere kan åtte stykker spille samtidig.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Det siste Buzz-spillet plages av dårlige coverlåter, men har litt å by på til alle aldersgrupper.

DEL

Blant de 5 000 spørsmålene om Britney Spears' kjærester og musikkvideoer ingen blir å huske om fem år, er det heldigvis også noen spørsmål om virkelig musikk i nye Buzz: Pop Quiz. Men er det nok av dem til å få gamle, og muligens bitre, musikkfans med på leken?

ALDERSGRENSE

Først er det kanskje på sin plass å slå fast at Pop Quiz helt sikkert blir en stor hit hos unge mennesker med et nært forhold til kanaler som MTV og The Voice. De som kan sin Beyonce og Miley Cirus vil få godt betalt i dette spillet.

Men hva med de som er både nært og over 30 år? En kveld med de siste Buzz-spillene røpet generell irritasjon over den ropende presentasjonen og de bløte vitsene programlederen kommer med. Dette gjaldt også i høyeste grad Buzz: Pop Quiz. Utvalget av spørsmål ble også trukket i tvil.

SYNGER SURT

Dårlig presentasjon og tvilsomme spørsmål til tross, Pop Quiz kunne ha reddet seg lekkert i land med kule musikkvideoer og gode musikksnutter. Dessverre blir karakteren her lav. Utvalget videoer er lite, og du kjenner raskt igjen de fleste etter noen dagers spill.

Når det gjelder musikkstykkene du må feste navn og artist til, er tonen enda verre. Flere av sangene er mishandlet til det ugjenkjennelig og selv kjente hits av artister som Madonna blir til tider umulig å gjenkjenne. Det er det siste punktet mitt bitre og alderstyngede spillpanelet reagerer sterkest på. Lager man musikkspill må man i alle fall få låtene rett.

Artikkeltags