Vil du bli Celinas hushjelp?

Kosemetikkmilliardær Celina Midelfart søker etter hjelp til barnepass og husarbeid på hytta i Kragerø.

Kosemetikkmilliardær Celina Midelfart søker etter hjelp til barnepass og husarbeid på hytta i Kragerø.

Artikkelen er over 4 år gammel

KRAGERØ: Kosemetikkmilliardær Celina Midelfart søker etter hjelp til barnepass og husarbeid på hytta i Kragerø.

DEL

Arbeidet vil bestå av vanlig husarbeid, enkel matlaging, samt barnepass.

Nå kan du sikre deg en sommerjobb litt utenom det vanlige. Tor Olav Trøim (52) og Celina Midelfart (42) søker hushjelp til sitt sommerhus i ferieparadiset Kragerø.

Superparet har rykket inn en annonse i lokalavisen , og skriver at «arbeidet vil bestå av vanlig husarbeid, enkel matlaging, samt barnepass». Paret skriver at de trenger hjelp fra midten av juli til midten av august.

Fet arbeidsplass

Celina Midelfart, som har bygget opp en gigantformue på salg av kosmetikk og såpe, giftet seg med finansmannen Tor Olav Trøim høsten 2009. To år senere ble Midelfart og Trøim lykkelige foreldre til en liten gutt. Den lille gutten har nå rukket å fylle tre år.

Arbeidsstedet er parets flunkende nye hytte i Portør utenfor Kragerø. Landstedet på flere hundre kvadratmeter har svømmebasseng, privat brygge og bålplass med egne glassvegger.

Hushjelp krevde millionerstatning

Det er ikke lenge siden finansparet måtte punge ut 185.000 kroner for å få et søksmålet fra en tidligere hushjelpen ut av verden.

Hushjelpen jobbet for paret i luksusboligen deres i Miami, og gikk til sak for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven, manglende overtidsbetaling og usaklig oppsigelse, ifølge Dagbladet.

Hushjelpen krevde opprinnelig til sammen drøyt to millioner kroner fra kjendisparet, men satte altså strek etter å ha fått ubetalt 185.000 kroner.

Tor Olav Trøim har vært John Fredriksens høyre hånd i en årrekke, og fikk med seg aksjer for 1,6 milliarder kroner i «sluttpakke» da han sluttet som ansatt i Fredriksen-selskapet Seatankers.

Artikkeltags