Gå til sidens hovedinnhold

Søkte med hund i leiligheten

Artikkelen er over 6 år gammel

SKIEN: Politiet gikk sent mandag kveld inn med hund i leiligheten hvor de etterforsker det som trolig er et mistenkelig dødsfall.

TA har vært vitne til at bevæpnede sivile politifolk har holdt den avsperrede leiligheten og området utenfor under oppsikt gjennom hele mandagen.

Ved 15-tiden brøt fem tekniske etterforskere forseglingen på døra til leiligheten, og startet med å møysommelig fotografere inngangspartiet og gangen inn i leiligheten. Etter dette dekket etterforskerne iført munnbind, til gulvene i leiligheten med gråpapir.

Ved 16.30-tiden sperret politiet av et større område rundt bygget, og det sitter sivilie politibetjenter i bil på utsiden av leiligheten.

Den tekniske etterforskningen har fortsatt utover hele kvelden og litt etter klokken 21 gikk politiet inn med hund i leiligheten.

BRÅK OG SLOSSING

TA har snakket med folk i området som forteller om voldsomt bråk ved den aktuelle leiligheten natt i hele helgen Blant annet skal en mannsperson har forsøkt å trenge seg inn i leiligheten hvor det skal bo en kvinne. Dette skjedde lørdag kveld.

- Han sparket og røsket i dørene, det bråket noe voldsomt, han ville inn og ha noe som var hans, forteller et vitne til TA.

Etter en stund skal gjenstander ha blitt kastet ut av et vindu i leiligheten og bråket roet seg. Bråket var så voldsomt at det skal ha samlet seg flere mennesker på utsiden.

Mannen skal også ha kommet med verbale trusler.

FALT NED TRAPP

Søndag formiddag skal den samme mannen ha kommet tilbake med en annen mann. Disse to skal ha begynt å sloss utenfor leiligheten og en av dem skal blant annet ha falt ned en lang trapp på utsiden av bygget.

Politiet vil ikke bekrefte at de har hatt en utrykning til stedet natt til søndag eller søndag formiddag, men etter det TA forstår skal begge mennene ha blitt fraktet bort av politiet.

HELT TAUSE

Det er ikke kjent hva som har skjedd inne i den aktuelle leiligheten, eller hvorfor politiet har sperret den av i dag.

TA kjenner til at det tidligere har bodd personer med kriminell bakgrunn i leiligheten.

- Det eneste jeg kan si er at vi har startet etterforskning i en straffesak, jeg kan ikke si noe mer om dette nå, vi vil informere mer om dette tirsdag, sier politijurist Guro Siljan til TA mandag ettermiddag.

- Politiet har sperret av et større område utenfor den aktuelle leiligheten og det sitter politivakthold utenfor, burde dere ikke gått ut og informert noe om hva som har skjedd?

- Vi anser det ikke som noe stort problem, vi må ta hensyn til etterforskningen i denne saken, sier Siljan ved 18.00-tiden.

Guro Siljan vil heller ikke si om grenlandspolitiet har bistand fra KRIPOS i saken, men etter det TA har grunn til å tro var flere av teknikere på stedet fra KRIPOS.

Heller ikke etterforskningsleder Tor Skjellaug vi uttale seg om hva som har skjedd i leiligheten.

SAKEN OPPDATERES