Odd dro til Notodden for lokaloppgjør mot Notodden FK i G19-NM torsdag, og tok seg videre med to sene scoringer. Odd var favoritter på forhånd, men måtte vente til kampens ti siste minutter før kampens to mål kom. Bork Classønn Bang-Kittilsen og Henrik August Eliassen Hjellegjerde scoret målene for Odd. Odd slo for øvrig ut Hei med 4-1 i første runde.

Sterk Pors-prestasjon

Fredag kveld møtte Pors, som slo ut Kongsberg med 2-4 borte i første runde, sterke Sandefjord Fotball hjemme. Pors-juniorene spilte en meget god kamp, men måtte se seg slått til slutt.

Gjestene tok ledelsen 0-1 tidlig i 2. omgang, men Emie Aleksander Olsen utliknet. Deretter satte gjestene inn både 1-2 og 1-3, før Oskar Kløcker-Nærum reduserte til 2-3 syv minutter før slutt. Pors presset på mot slutten, og hadde et par gode muligheter, men fikk ikke uttelling. Dermed var cupeventyret over for de helblå fra Vestsida.

- Vi hadde et mål om å gå videre, selv om vi visste at vi møtte et meget godt Sandefjord-lag. Gutta gjør uansett en veldig sterk kamp, men det ville seg ikke helt, sier Anders Grohs, som trener laget sammen Koorush Ansari.

FAKTA

2. runde NM G19.

Notodden FK - Odd 0-2 (0-0)

Optime Arena.

Mål: 0-1 Bork Classønn Bang-Kittilsen, 0-2 Henrik August Eliassen Hjellegjerde.

Gult kort: Trym B. Telle, NFK. Casper G. Andersen, Odd.

Dommer: Mentor Berisha, Hei.

Pors - Sandefjord 2-3 (0-0)

Pors stadion.

Mål: 0-1 (46), 1-1 Emie Aleksander Olsen (53),1-2 (55), 1-3 (68), 2-3 Oskar Kløcker-Nærum (83).

Gult kort: Federico Johansen, Pors. To til Sandefjord.

Dommer: Ridha Hnana, Eidanger.