Brudd mellom Jan Thomas og Christopher

SLUTT: Christopher og Jan Thomas skal ha gått fra hverandre etter syv år som kjærester. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

SLUTT: Christopher og Jan Thomas skal ha gått fra hverandre etter syv år som kjærester. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

OSLO/SKIEN: Ekteskapet skal være over for Jan Thomas og Christopher.

DEL

Etter seks år som ektepar og syv år som kjærester skal kjærligheten ha tatt slutt. Det skriver Nettavisen som siterer Se og Hør.

Ifølge ukebladet har skiensmannen Jan Thomas og Christopher flyttet fra hverandre, men de jobber fortsatt sammen i «Jan Thomas Studio» og med andre felles prosjekter.

RØMT TIL USA

Kjendisparet giftet seg i 2009 og har det siste året bodd sammen i en leid luksusleilighet på Ullern.

Ingen av de to har så langt kommentert bruddryktene. Ifølge Se og Hør har Jan Thomas nå rømt landet for et lengre opphold i USA.

VINTERBRYLLUP

Det var da Christopher ble ansatt som Jan Thomas' personlige assistent at de falt for hverandre. De to traff hverandre for første gang i 2007.

Da Jan Thomas og Christopher giftet seg i 2009 ga de hverandre sitt ja på Grand Hotel i Oslo med kun den nærmeste familien til stede.

Jan Thomas beskrev seremonien som en amerikansk såpeopera og sa at det var veldig vakkert.

- Uff, det var fantastisk og rørende. Det var en rolle jeg ikke var forberedt på... jeg har grått. Nei, jeg har ikke ord, sa Norges mest kjente stylist og fortsatte:

- Han er min drømmeprins, nei han er min vinterprins!

Artikkeltags