Hver eneste dag står de på. De smiler selv om de er slitne. De tar den ekstra avtalen selv om de er sultne. Hver eneste dag gjør de alt de kan for at du som kunde skal få oppfylt dine behov og være fornøyd.

Vi snakker selvfølgelig om bedriftene i Telemark. De vi ofte tar for gitt – hverdagsheltene som fortjener mer ros enn de kanskje får.

Nå er tiden inne for å hylle de som gir det lille ekstra, de som strekker seg lenger enn forventet for å yte den aller beste servicen.

Snart siste frist

De siste ukene har du kunnet nominere de bedriftene du mener fortjener en påskjønnelse for det de stiller opp med. Det har kommet inn et tresifret antall nominasjoner, men det er ikke for seint. Nå er vi i innspurten, for siste frist er 30. november.

En jury går gjennom alle de nominerte og plukker ut ti finalister, som vi presenterer i TA gjennom juleuken. Deretter er det klart for avstemning for å kåre den triveligste bedriften i Telemark i 2021. Vinneren får diplom, et gavekort på 25 000 kroner øremerket noe trivelig for de ansatte, samt en annonsepakke i TA til en verdi av 50 000 kroner.

Fjorårets vinnere endte opp med å forlove seg etter at de brukte premiepengene, som da var på 10 000 kroner:

Les også

– Han sa ingenting, han bare så på meg. Da skjønte jeg at jeg måtte si ja

Middag for to

Men du, det er ikke bare den triveligste bedriften som kan vinne noe. En av dere som nominerer noen blir også belønnet. Den beste nominasjonen til Triveligst i Telemark mottar middag for to personer på Jonas B. Gundersen. Og det hadde vel vært hyggelig å roe litt ned med en god middag midt i julestresset?

Så klikk deg inn her og nominer de du mener fortjener det. Det er ingen begrensninger, så her kan du nominere både frisøren, rørleggeren, førskolelæreren, hjemmesykepleieren, nærbutikken og renholdsmedarbeideren du liker ekstra godt.

Se reaksjonene da vi overrasket vinnerne fra 2019 og 2020: