Hun er Robinson-Christers favoritt

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Da Robinson-programleder Christer Falck ble bedt om å velge sine favorittdeltakere fra samtlige sesonger, kom Ann-Iren Haugen fra Skien høyt på hans Ti på topp-liste.

DEL

Den trettende sesongen av «Robinsonekspedisjonen» sendes på TV2 i disse dager, etter tolv år hos TV3.

Christer Falck vant den første sesongen i 1999, og han har siden ledet programmet.

I løpet av tolv sesonger har han møtt på det meste, skriver Dagbladet  som ba han lage en Ti på topp-liste over sine favorittdeltakere gjennom tidene.

- Vet ikke om det er et bra tegn at jeg liker dere (mine preferanser er jo helt skrudde), men grattis allikevel, skriver Falck på sin Facebook-profil.

Ann-Iren Haugen, som i dag er daglig leder hos Ungt Entreprenørskap Telemark / JA-YE Norway, deltok allerede i 1999. Hun er også kjent som tidligere markedssjef i Vekst i Grenland, og som politikvinne og håndballspiller.

Haugen er listet opp på andre plass etter Conny Hansen, som deltok i 2001.

Her er Christer Falcks beskrivelse i Dagbladet:

- Ann-Iren var med i samme sesong som meg, og vi ble bestevenner. Hun var min nærmeste i 49 dager, og vi delte alt. Hun er et ærlig og rettferdig konkurransemenneske som du kan dele dine innerste hemmeligheter med.

- Perfekt mor, kone, venn, venninne og lagspiller.

- Vi «bonda» fra dag én og ble sterke sammen.

Til avisa sier han at han liker best de menneskene som overrasker, og som er spennede over tid. Folk som viser seg å være helt annerledes enn man tror.

Ann-Iren Haugen har svart Christer Falck på Facebook:

- Oj, så hyggelige ord, Christer. Takk! Mulig jeg ødelegger imaget ditt nå, men du er veldig snill, morsom, kreativ og omsorgsfull. Du er definitivt på lista mi.

Artikkeltags