Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 2 år gammel

PORSGRUNN/SKIEN/BØ: Også denne helgen har flere julebordsdeltakere endt med å tilbringe natten i arresten.

DEL

Klokka 00.25 i natt måtte politiet sette en mann i Skien i arresten, etter at han ikke klarte å oppføre seg på et julebord. Det melder politiet på Twitter. Mannen hadde gått løs på andre julebordgjester, og vil bli anmeldt for dette.

Politiet måtte også hente en full mann på drosjeholdeplassenn i Porsgrunn. Mannen ble kjørt i drukkenskapsarresten klokka 01.15 i natt.

Også i Bø måtte politiet trå til for å fjerne en mann som oppførte seg kranglete på et utested. Denne hendelsen skjedde klokka 01.54. Mannen forulempet også politiet på stedet, og vil anmeldes for forholdet.

Stakk fra trafikkuhell

Like etter klokka 01.00 fikk politiet en melding om at det hadde skjedd et trafikkuhell i Hesselberggate i Skien. Føreren av bilen hadde stukket av fra stedet. Bilen og sjåføren ble funnet av politiet like i nærheten, og føreren ble mistenkt for ruskjøring. Det vil bli tatt blodprøve av mannen, som heller ikke hadde førerkort.

Knust rute

Klokka 23.00 fredag kveld fikk politiet også en melding om at noen hadde knust en rute i lokalene til Grenland Friteater i Huken i Porsgrunn. Huseieren har blitt informert om hendelsen.

Artikkeltags