Solgte for over fem millioner

MYE FOLK: På åpningsdagen av Vebjørn Sands utstilling 19. mars var det stinn brakke og vel så det. - Vi solgte ikke noe åpningsdagen, da var det så kaotisk, men etterpå gikk det godt, forteller Rolf Stavnem. Her sammen men Vebjørn Sand under vernissasjsen på Tjuvholmen i Oslo.

MYE FOLK: På åpningsdagen av Vebjørn Sands utstilling 19. mars var det stinn brakke og vel så det. - Vi solgte ikke noe åpningsdagen, da var det så kaotisk, men etterpå gikk det godt, forteller Rolf Stavnem. Her sammen men Vebjørn Sand under vernissasjsen på Tjuvholmen i Oslo. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Rolf Stavnem solgte bilder for flere millioner da Vebjørn Sand stilte ut i galleri Fineart nylig.

DEL

Daglig leder i Galleri Fineart har grunn til å smile.

- BESTE NOENSINNE

- Jeg har aldri opplevd maken, det tok jo helt av med all den positive responsen, sier skiensmannen Rolf Stavnem.

Han forventet selvfølgelig oppmerksomhet rundt utstillingen, men at det skulle ta så fullstendig av, hadde han ikke ventet.

Regnet du med å selge så mye?

- Nei, du kan ikke regne med å selge for over fem millioner på én utstilling i Norge. Vi hadde jo håpet å selge godt, og Vebjørn hadde flere kostbare malerier verdsatt til over én million kroner. Han solgte to stykker, forteller Stavnem, som opplevde sin best besøkte utstilling noensinne.

CHAMPAGNE, KJENDISER OG TALER

Under vernissasjen 19. mars, var det stinn brakke og vel så det. Kjendiser fra både underholdnings- og finansverden var på plass  - akkurat slik det sømmer seg når familien Sand åpner utstilling med champagne, fest og taler.

- Solgte dere mye på åpningsdagen?

- Nei, da var det så kaotisk at, nei... Men i dagene etterpå solgte vi bra.

MÅTTE UTVIDE ÅPNINGSTIDEN

På grunn av den enorme interessen måtte galleriet også utvide åpningstidene.

- Vi måtte holde åpent alle påskedagene og helt til klokken åtte om kvelden. Det var folk her hele tiden, sier en godt fornøyd Stavnem.

- Var Vebjørn Sand fornøy med utstillingen hos dere da?

- Ja, veldig. Først ble han jo utskjelt, så nærmest hyllet. Joda, han var godt fornøyd.

Artikkeltags