- Vi skulle gjerne hatt mer kulde

Artikkelen er over 5 år gammel

SILJAN: Driverne av Siljan skisenter legger ikke skjul på at mildværet har ødelagt mye for dem den siste tiden. Likevel er de fornøyd med besøket i vinterferien.

DEL

Det populære anlegget har holdt åpent hver dag i vinterferien. Det var heller glissent da TA besøkte anlegget tidlig på dagen, men sol i bakken førte til langt bedre besøk utover formiddagen.

NÆRME

Med bare for minutters kjøring fra Porsgrunn og Skien er det mange som tar besøket på sparket. Anlegget er såpass oversiktelig at mange foreldre velger å sitte nederst i bakken, mens barna står på ski alene.

- Det har vært greit besøk tross i forholdene. Vi har ikke hatt været helt med oss, men vi er fornøyde vi, sier Ådne Høiseth i Siljan skisenter. Torsdag formiddag kunne han fornøyd skue utover anlegget badet i sol.

- Ja nå er det jo påskevær, gliser Høiseth. Han legger imidlertid ikke skjul på at de gjerne skulle hatt litt mer kulde.

VÅTT

- Ja slik været er nå vet vi ikke hvor lenge vi greier å holde oppe. Det er ikke til å legge skjul på at det er ganske bløtt nå, men anlegget holder fortsatt åpent hele veien til toppen, sier Høiseth. Han forteller at bakkene blir preparert hver dag. Høiseth lover full drift ut vinterferien.

LEIER SKI

Torsdag formiddag var det flere som leide seg ski på stedet. Det er mulig å leie både ski og snowboard. I tillegg til skiutleie tilbyr anlegget kafeteria og to skiheiser. En krokheis for de større og et skibånd for barn og tilfeldige dansker.

Artikkeltags