Odd vant mot Start

Artikkelen er over 3 år gammel

Odd vant mot Start i Skien torsdag ettermiddag.

DEL

Se kampen live på TA.no:SLUTT: Odd vant 1-0 i treningskampen mot Start. Odd var totalt sett det beste laget på Skagerak Arena, men det var en kamp av få sjanser og lite spenning foran målene. Start la seg kompakt defensivt, og gjorde det vanskelig for et Odd-lag som slet med å få nok tempo i ballen til å spille ut Start. Odd avgjorde kampen i andreomgang. Etter kampens beste angrep kunne Jone Samuelsen spasere en Frode Johnsen-stuss inn i nettet. Totalt sett var det fortjent at Odd vant, men det var ingen stor forestilling i Skien torsdag ettermiddag.

83 MIN: Se på den! Starts islandske spiss prøver seg på et brassespark! Ikke så veldig langt unna. Godt forsøk.

75 MIN: Kjempesjanse til Start! Flott innlegg inn i feltet. Start-spiller får stå alene og heade inne i boksen. Står på 7 meter og header mot Rossbach som leverer en solid redning.

66 MIN: 1-0! Frode Johnsen header ned til Jone Samuelsen som er på løp inn i feltet. Samuelsen får akkurat tåa på ballen og tupper den inn i nettet bak Opdal.

64 MIN: Det har vært en slapp åpning på andreomgang. Start fortsetter å ligge tett og kompakt defensivt, og Odd sliter med å spille seg gjennom Start-forsvaret.

56 MIN: Børufsen er gjennom. Kommer alene med Rossbach. Rossbach hindrer scoring. Roper på straffe Start-vingen, men dommer vinker spillet videre.

55 MIN: Rolig start på de siste 45.

46 MIN: Bytte i pausa. Mathias Fredriksen ut - Håvard Storbæk inn for Odd.

PAUSE: Det står 0-0 til pause på Skagerak Arena i treningskampen mellom Odd og Start. Det har vært en ganske slapp omgang i Skien. Odd har hatt et overtak i det spillmessige, men har ikke spilt seg frem til de helt store sjansene. Start forsvarer seg godt, ligger kompakt og hindrer Odd rom fremover i banen. Odd har hatt et par gode sjanser ved Halvorsen og Grøgård, men har ikke klart å få ballen i nettet. Start klarte å få ballen i nettet like før pause, men ble avblåst for offside på Vikstøyl.

45 MIN: Annulert Start-scoring. Flott innlegg av Børufsen, Vikstøyl møter ballen i feltet og header den i nettet, men linjedommer har flagget hevet. Offside!

40 MIN: Start i nærheten. Espen Hoff er nær ved å bli spilt helt fri foran Rossbach, men pasningen er noen centimeter for upresis, og havner i stedet i klypene til Rossbach.

38MIN: Ny brukbar Odd-mulighet. Opdal bommer i feltet. Ballen havner hos Halvorsen som får skutt, men med løskrutt. Ballen ender utenfor.

34 MIN: Odd dominerer litt mer nå. Kort corner ender hos Grøgaard som kan fyre av fra 16-meteren. Skyter, men setter ballen utenfor.

32 MIN: God Odd-mulighet etter corner. Ballen heades ned i feltet. Opdal er utstpilt. Målet er åpent, men Start får renset unna!

30 MIN: Ballen ramler ned til Mathias Fredriksen. Han dunker til. Opdal kaster seg og redder.

18MIN: God sjanse for Odd. Ruud leverer til Samuelsen. Samuelsen drar seg innover før han fyrer av fra rundt 17-meter. Håkon Opdal redder.

10 MIN: Stor sjanse til Start! Etter litt klabb og babb får Start to sjanser til å sette ballen i nettet inne i 16-meteren. Bommer på begge!

5 MIN: Odd får den første sjansen. Opdal sleiver med et utspill. Odd bryter. Halvorsen får sjansen inne i 16-meteren, men setter ballen rett på keeperen.

Odd starter med disse 11 (4-3-3): Sondre Rossbach - Espen Ruud, Lars-Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Thomas Grøgaard - Jone Samuelsen, Ardian Gashi, Fredrik Nordkvelle - Ole Jørgen Halvorsen, Frode Johnsen, Mathias Fredriksen.

Start starter trolig med dette laget (4-4-1-1): Håkon Opdal - Jon Hodnemyr, Bismark Acosta, Alex De John,Rolf Daniel Vikstøl - Espen Hoff, Kristoffer Ajer, Gudmundur Kristjansson og Espen Børufsen- Solomon Owello - Matthias Vilhjalmsson.

VISER KAMPEN

Hele kampen ser du live her på TA.no. (Se videovinduet i toppen av saken).

TA direktesender kampen i samarbeid med NRK.

Artikkeltags