Ekspressbuss i grøfta

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

SILJAN: En Ekspressbuss fra Norway bussekspress har kjør av veien i Siljan.

DEL

Ifølge øyenvitner TA har snakket med har bussen kjørt av veien og i grøfta.

- Hele fronten er knust, sier et øyenvitne til TA.

PASSASJERER OMBORD

Ifølge politiet skal det være seks personer ombord på bussen som var på vei til Skien fra Oslo. Ulykken har skjedd ved fe-rista ett par kilometer før Siljan sentrum på RV 32. Meldingen om ulykken kom inn til politiets operasjonssentral rett før klokken 13.00 tirsdag ettermiddag.

- Jeg kan bekrefet at det er seks passasjerer i bussen, ingen skal etter det vi forstår være skadd, sier operasjonsleder Aadne Røilid til TA.

Ifølge politiet skal det ha vært bussjåføren selv som varslet om ulykken. Flere politipatruljer og ambulnaser er på vei til ulykkesstedet.

ILLEBEFINNENDE?

Etter det TA har opplysninger om, skal busssjåføren ha gitt utrykk for at han "falt ut" eller fikk et illebefinnende i forkant av hendelsen.

- Sjåføren er oppegående og utenfor bussen. Han forklarte til meg at han skal ha falt ut litt i forkant av utforkjøringen, sier en person som var blant de første på ulykkestedet til TA.

Øyenvitnet forteller videre at han ha hatt kontakt med flere passasjerer gjennom vinduene. Disse bekreftet overfor mannen TA ha sbakket med at de var uskadd.

SAKEN OPPDATERES

Tips Oss
Telefon: 35 58 55 00 E-post: desken@ta.no eller nettvakt@ta.no SMS/MMS Kodeord TATIPS til 2005

Artikkeltags