Det er duket for fjerde øvelse i Tøffest i Telemark. Er det teknikk, vekt eller konkurranseinstinkt som er viktigst i vannsklien, tro?

Er du klar? Start videoen øverst i saken og følg med!

Er det noen episoder du ikke har sett enda? Her er en liten oversikt:

  • Den første uken samarbeidet deltakerne lagvis i en form for triatlon. Der bød på våte opplevelser for flere av dem, da kanoene veltet.
  • Uken etter var det meningen at alle skulle bli våte. Da ble de åtte deltakerne delt inn i par, som sammen skulle komme seg raskest gjennom en hinderløype på vann.
  • I tredje episode ble det ekstra mye kløning, da deltakerne fikk prøve seg på kjelkehockey. Så morsomt var det, at kommentatorene ikke klarte å holde masken gjennom sendingen, og brøt ut i latter flere ganger.

Lurer du på hvem de åtte deltakerne er? Da kan du lese denne saken. Orker du ikke å lese så mye, men vil ha en kjapp gjennomgang? Det finner du på Tøffest i Telemark sin egen side på ta.no. Her finner du også enkelt tidligere episoder.

Og du? Det er ikke noe i veien for å caste sendingen til tv-en din. Det vil vi faktisk anbefale, så kan du kose deg sammen med flere!