Torben (66) er savnet - har du sett han?

Artikkelen er over 1 år gammel

AGDER/TELEMARK: 66 år gamle Torben Liliegaard ble meldt savnet fra Danmark 13. august, nå mener politiet at mannen fort kan ha blitt observert i Telemark.

DEL

Politiet planlegger søk med helikopter i et større område etter at den danske mannen ble savnet i Setesdalsheiene i Agder. Politiet mener at det er sjanse for at mannen er blitt observert i Telemark.

I den forbindelse ønsker politiet flest mulig tips av folk som kan ha sett vedkommende.

– For å få til et mest mulig nøyaktig søk etter mannen ønsker vi tips dersom noen kan ha sett ham. Da kan vi fokusere søket i disse områdene, og sjansene for å finne ham vil være større, sier operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

Beskrivelse av savnede:

Dansk mann, 66 år, rundt 175 høy, omtrent 80 kg med normal kroppsbygging. Han har grått hår og bruker briller.

Videre beskrives savnede som veldig introvert, og med «autistiske trekk» i form av måten han snakker og forstår andre mennesker på. De som kjenner ham tror ikke han vil ta kontakt med ukjente mennesker, heller ikke om han trenger hjelp.

Da han dro fra Danmark var han iført mørkegrå turjakke, rutete skjorte og mørkegrå turbukse. Han var iført sandaler, men hadde med seg turstøvler. Savnede hadde vandrestav og en stor, tofarget ryggsekk (grå, ukjent merke). Det var festet en sovepose på toppen av ryggsekken.

Tips meldes inn til politiet i Agder på tlf. 02800 / +47 38 13 60 00, eventuelt til politiet i Valle og Bykle på telefon 37 93 69 00.

Artikkeltags