Gå til sidens hovedinnhold

Savnet kvinne funnet i god behold

Det ble startet leteaksjon etter en kvinne i 40-årene, da hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur. Senere på kvelden ble hun funnet i god behold.

SISTE: Klokken 22 melder politiet at kvinnen er funnet i god behold. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og ble funnet av politihelikopteret. Damen hadde ikke behov for helsehjelp.

- Hun hadde fått krampe i en fot, og klarte ikke gå lenger. Vi har sendt inn skutere for å hente henne. Familien er varslet om at hun er funnet. Politiet takker nok en gang frivillige fra Røde Kors og Norske Redningshunder som bidrar, skriver operasjonsleder.

Det var torsdag kveld at politiet meldte at de hadde iverksatt en leteaksjon etter en savnet kvinne på Haukeliseter. Politiets operasjonsleder opplyser at kvinnen ikke kom hjem som avtalt etter en skitur.

Frivillige, flere politiressurser og politihelikopteret ble satt inn i søket. Røde Kors meldte også at 13 mannskaper fra Vinje og Haukeli Røde Kors Hjelpekorps bisto i søket.

Kvinnen haddde dratt ut på skitur ved 12-tiden, og hadde ikke kommet hjem ved 17-tiden som planlagt. Politiet kunne melde om "greit" vær under leteaksjonen.

- Det er mørkt, litt vind men klarvær, skrev politiets operasjonsleder.