Kjente og populære artister som Didrik Solli-Tangen, Bård og Birger Tufte Johansen, Kim Rune Hagen, Lena Barth Aarstad og Hilde Norland Gundersen er allerede på plakaten.

Det samme er et barnekor rekruttert fra Lunde barneskole, Grenland SessionKor og et husband ledet av Espen Gjelstad Gundersen.

– I tillegg vil det komme andre overraskelser, smiler Gjelstad Gundersen.

Åpner for flere

– Dette er helt gratis, i samarbeid med Kirkens bymisjon, noe som gjør at vi støtter de som ikke har det så greit, verken i jula eller ellers, fastslår Solli-Tangen.

1000 billetter legges ut på odd.no.

– Vi sikter på 1000, men har plass til flere, poengterer Odds daglige leder, Einar Håndlykken.

– Alle har ikke råd til å gå på julekonsert. Derfor er det så fint å få til en som er gratis. Dette blir et familiearrangement med mange artister som stiller villig opp, roser Signe Tynning i Kirkens bymisjon.

Bård Tufte Johansen og broren Birger skal også synge.

– Det var jo slik Bård Tuftes artistkarriere startet - som sanger. Nå skal han tilbake der det begynte. Så Didrik får litt press på seg, smiler Håndlykken som lenge har drømt om en slik konsert på stadion.

Da han fikk med seg Kirkens bymisjon, og flere andre støttespillere, ble det en realitet.

I romjula

Mens de fleste andre julekonserter arrangeres i adventstiden, ble det tenkt annerledes her. Ikke minst for å få med seg artistene.

– Dette er en start på noe større. Vi sier 1000, kanskje kommer det flere? Og kanskje kan dette være starten på en romjulsturne rundt om på arenaer i hele landet. Jeg håper vi er med på starten av noe fint og bra, sier Didrik Solli-Tangen.

– Mindre alene sammen. Nå skal vi samles igjen, konkluderer Nina Meling Haugen og Tone Andrea Skårdal fra Kirkens bymisjon og Sparebanken 1 sørøst Norge.

Alle som vil kan hente ut billetter fra og med onsdag 27. oktober, helt gratis. Det poengteres at folk må bruke billettene. Det viktigste er å komme sammen igjen etter pandemien og oppleve en julekonsert uten at det koster noe.