Unge imponerte på Barnegospelfestival

FYRVERKERI: Guro Helene Sørdalen (13) fra Kragerø og resten av jentegruppa Seven er et fyrverkeri på scenen

FYRVERKERI: Guro Helene Sørdalen (13) fra Kragerø og resten av jentegruppa Seven er et fyrverkeri på scenen Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

Guro Helene Sørdalen (13) fra Kragerø imponerte sammen med jentegruppa Seven stort under Barnegospelfestivalen. Mange andre gjorde også en imponerende innsats i Kragerøhallen.

For 12. gang var omkring 1000 unge sangere sammen med ledere samlet til stor korfestival lørdag og søndag. I over et døgn ble det sunget, sunget og atter sunget, avbrutt av nattsafari, spising, aktiviteter - og aldri så lite såving.

Det hele kuliminerte i ettermiddag med kjempekonsert i Kragerøhallen i nærvær av foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler, venner og kjente. Koret bestående av nærmere 1000 unge sangere ga virkelig lyd fra seg.

DYKTIGE INSTRUKTØRER

En slik festival hadde ikke vært mulig uten dyktige instruktører, samt dyktige musikere. Begge deler var på plass.

Føbe E. Edvardsen, Melinda E. Løver og Jarle Waldemar var årets instruktører, som alle gjorde en sterk innsats med de unge sangerne. Dermed ble også avslutningskonserten en stor opplevelse.

Kristin Brandsæter er ny som festivalleder for festivalen. Sammen med Daniel Dos Santos bandt de to avslutningskonserten sammen på en glimrende måte. Kristin holdt også appellen til de omkring 2000 personene - på og utenfor «scenen».

Artikkeltags