Mens andre nøt været, sto Magali Raffin fra Frankrike, datteren hennes, Elise (10), hennes norske mann Bjørn Bakke fra Tynset, Marion Jones fra England, Helen Burr fra Wales og Celia Dick fra Skottland, i kø foran Wrightegaarden.

- Vi møttes faktisk på Aha-konserten i Oslo i 2010, sier Magali og venninnen Marion. De har en felles interesse:

- Morten Harket er vidunderlig! Han er norsk kvalitet, samstemmer venninnene. De roser artistene opp i skyene, som er fraværende denne vakre formiddagen.

- Han har en fantastisk stemme, og er en ekte norsk viking. Bjørn Bakke humrer på sidelinjen.

- Jeg kan være enig i at han har en flott stemme, sier han nøkternt. Det er ikke bare hans fortjeneste at hans franske kone snakker norsk.

- Morten Harket var en motivasjon for å lære språket, innrømmer Magali, og legger til:

- Det var A-ha som gjorde at jeg lærte engelsk.

- MORTEN HARKET, VI ELSKER DEG

Hennes største ønske er å få møte helten sin i kveld. 1300 billetter er allerede solgt til kveldens konsert.

- Jeg har hørt på Aha siden jeg var elleve år, forteller den franske kvinnen, som også har opplevd å se Morten Harket i hjemlandet.

- Jeg ropte på norsk: ”Morten Harket, vi elsker deg!” Da tok han seg til hjertet, sukker Magali.

- Hun lå våken i to dager etter den episoden. Det er derfor jeg spør om det finnes en ambulanse her, spøker mannen. De har reiste helt fra Frankrike for å få med seg kveldens konsert, og bor hos venner i Porsgrunn. Begge trives i Grenland.

- ”The sun always shines in Langesund”, synger Magali. Hun har fortsatt noen timer igjen i køen, for å sikre seg den beste utsikten til sitt idol.