Solveig og Lise er hovedpersoner i ny dokusåpe på TV

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN/OSLO: I høst starter 1. sesong av NRKs serie «Alt for Dyra». Solveig fra Skien og Lise fra Siljan er blant hovedpersonene.

DEL

I serien som skal sendes på NRK1 i høst, møter seerne både hunder, katter, kaniner, hester, reinsdyr og duer sammen med eierne sine.

Deler lidenskapen

- Mest av alt er dette en serie om mennesker og de fine sidene av å eie et kjæledyr, men du får også se hvor smertefullt det kan være, forteller programleder Magnus Brenna-Lund.

Serien sendes over seks episoder, hver på 40 minutter, og telemarkingene Solveig og Lise er blant hovedpersonene. Solveig Benedicthe Damsgaard fra Skien og Lise Gulliksen Sandbugt fra Siljan er verdens beste venner og deler lidenskapen for katter og utstillinger

– Solveig og Lise, får deg garantert i godt humør. Det var en fest å være sammen med damene fra Telemark, sier programleder Brenna-Lund.

Kjendishund på rømmen

I tillegg til damene fra Telemark så får seerne treffe to finansfruer, Siv Beate Reitan og Mariann Høili, som redder løshunder i Marbella. TV-serien tar deg med på en leteaksjon etter en kjendishund på rømmen, og man blir kjent med Mr. Kanin og et fyrverkeri av en kattedommer.

Artikkeltags