Dette var ikke det eneste hun lærte. Den yngre garden i Seljord hadde ikke spesiell stor sans for gruppa «HipPop». Det var ganske mange ungdommer utenfor lokalet, men ikke så mange kjøpte billetter. Det samme skjedde med voksen-festen med Liv Marit Wedvik. Hun trakk ikke nok folk

- Vi gikk ikke underskudd, men rike ble vi heller ikke. Målet er selvfølgelig å gå med overskudd. Vi må ikke komme i den situasjon at vi kan risikere å betale for festen. Derfor måtte vi i år hente fram den gamle resepten, sier Randi Nordskog til TA.

KJENT RESEPT

Resepten er ensbetydende med gruppa E76, og i år blir det dobbelt dose. Gruppa går på scenen både fredag og lørdag.

- Sist vi hadde E 76 trakk de 1000 mennesker. Wedvik havnet på 700 tilhørere. Det må bety at det er E 76 sin musikk Dyrsku-folket vil høre, sier Ole Kristian Torjussen. Han sitter i Granvis styre og er opptatt av kulturhusets økonomi.

- Fredag blir det ungdomsfest. Er du blitt konfirmert, er du gammel nok til å komme inn, sier Nordskog videre. Dette er et alkoholfritt arrangement, og vi kommer til å undersøke vesker og sekker. Under samme tak har vi puben i Gamlesalen. Her vil vi være strenge med hensyn til aldersgrensa. Dessuten er jeg veldig spent på hvordan røykeforbudet blir taklet, sier Randi Nordskog til TA.

Nå skal det danses og festes også andre steder. På Garvikstrondi camping blir det låvedans med Geir Ødegården og Nordigard Bjørge kan by på Djupedals Pubbensemble, Roy Fløtten Band og Tones Orkester.