Smeller til i Sluseparken

KOMMER: Big Bang.

KOMMER: Big Bang. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Big Bang og popprinsessen Tone Damli Aaberge er klar for ungdomsarrangementet Sluserock i sommer.

DEL

Dette rusfrie ungdomsarrangementet er svært populært. Trolig blir det folksomt lørdag 6. juni i Sluseparken der Sluserock arrangeres for fjerde gang.

- Vi tilbyr 12 band og to scener i det som kommer til å bli en spektakulær musikkfest i fantastiske omgivelser. Sluserock er en av Østlandets største rockefestivaler for ungdom. Under mottoet «Rocka & Rusfri» inviterer vi til musikkfest. Målet med arrangementet er å mikse kommersielle og usignerte band og artister for gjensidig inspirasjon. Vi har lyd, lys og scenefasciliteter av topp kvalitet. I år kommer vi til å kjøre show på to scener - en parkscene i sluseparken i tillegg til hovedscenen i sluseamfiet. Årets arrangement er vår største satsing, er den krystallklare meldingen fra kultursjef Eva Rismo.

Til Sluserock kommer også de nye popyndlingene i Norma Sass. Jentebandet vant årets Zoom-mønstring tidligere i år. Også Freddy and the Casuals som er et 10 manns raporkester fra Sandefjord, tar turen til Sluseparken.

HUSORKESTER

På plass er det «faste husorkester» - det snart plateaktuelle progmetal-bandet Illusion - som spiller på Sluserock for fjerde gang - og er elsket av alt fra små barn til voksne bestemødre.

- Vi gleder oss også til å høre rockerne i Third Brigade - som i lag med Illusion vant den aller første Rockekampen i Telemark. rockekampvinneren for 2009 blir kåret 9. mai og kommer selvsagt til Sluserock. Årets bestillingsverk har gått til Holla rocks/Holla ungdomsskole med Kartgeneral Bjørn Tore Andreassen som viktig inspirator, opplyser kultursjefen i Nome.

- Sluserock bruker også lokale artister som er kvalifisert gjennom Ungdommens kulturmønstring og i år stiller to band fra Nome. Duoen Brødrene - et brøderpar fra Lunde - har kvalifisert seg til landsmønstringen i UKM 2009. Vi gleder oss også til å presentere duoen JD Unplugged som også er en av årets rockekampfinalister, proklamerer kultursjef Eva Rismo.

Artikkeltags