Gå til sidens hovedinnhold

Satser alt på Miss Universe

Artikkelen er over 8 år gammel

SKIEN: Nora Lindvåg Johre (24) fra Dalen kjemper nå om å bli Norges kandidat til Miss Universe.

Mot slutten av denne måneden får Nora beskjed om hun går til siste runde hvor publikum skal velge blant 15 kandidater.

Så langt har jenta fra Dalen vært på casting hvor hun måtte stille foran en jury i bikini. I tillegg har hun skaffet seg mange poeng ved å skaffe personlige sponsorer.

På castingen i mai gikk hun en såkalt show walk foran juryen i bikini, aftenkjole og et mer hverdagslig antrekk. Poengene fra juryen sammen med poeng for å skaffe sponsorer avgjør om hun går videre i konkurransen.

Johre er født i Skien, oppvokst på Dalen og bor nå i Oslo hvor hun studerer til en bachelor i medievitenskap.

TOPPSELGER

- Jeg regner meg som en skikkelig gårdsjente fra Dalen, forteller hun.

Mange har forresten pratet med Nora uten å være klar over det. I tre år har hun solgt kanalpakker som telefonselger for Viasat.

- Det har jeg gjort i tre år og jeg er stolt over å være toppselgeren, sier hun muntert.

Salgserfaringen har vært nyttig også i veien mot å bli kandidat til missekåringen.

Det er poeng å hente ved å skaffe personlige sponsorer og Nora har skaffet alt fra treningstimer, fotograf, hårstyling og negledesigner for å nevne noe. Hun mener at salgserfaringen har hjulpet henne med å skaffe sponsorer.

PARADISE HOTEL

Nora lå lenge på en åttendeplass basert på poengene, men har hatt så mye annet å gjøre den siste tiden at hun har ramlet ned til en tiendeplass uten at hun depper av den grunn.

- Topp ti må være bra, sier hun og forteller om planene videre. Til helgen skal hun lage en videopresentasjon av seg selv og til neste uke venter nok en photoshoot. Det er bare å stå på og jobbe så hardt som mulig, mener Johre.

Hun er ikke ukjent med oppmerksomhet etter at hun var med i Paradise hotel for et par år siden. Her var hun en av de mest populære deltakerne. Går det som hun vil havner hun snart på skjermen igjen, men da som Norges kandidat til Miss Universe.