Robinson kan komme til Rauland

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

VINJE: Robinsonekspedisjonen på TV 3 bytter nå ut eksotiske strender og glassklart vann med snødekte landskap og bitende kulde.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Rauland i Vinje i Telemark har meldt seg på i kampen om å få være vertskap for det kjente realityprogrammet.

Innspillingen av de to programmene i Robinsonekspedisjonen vinter, skal starte i januar i år.

Prislappen på produksjonen skal ifølge NRK være 17 millioner kroner. og Telemarkreiser har nå søkt Telemark fylkeskommune og Innovasjon Norge om å være med på moroa. Hver av de to partene er bedt om å bidra med 500 000 kroner i produksjonsstøtte.

Denne søknaden er ikke innvilget.

HÅPER Å FÅ DET TIL

- Vi håper virkelig at vi klarer å få dette til, og håper ikke at offentliggjøringen av at Rauland er en av kandidatene gjør dette vanskeligere for oss, sier Irene Siljan Vestby i Telemarkreiser.

Ifølge Siljan Vestby har man god erfaring med å betale for deler av tv-produksjoner i Telemark.

- De gangene vi har betalt deler av en produksjon eller gitt rabatter har vi fått igjen pengene vi har brukt i markedsføringsverdi mange ganger, sier hun videre.

VAKKER NORSK NATUR

- 16 deltakere skal leve isolert og klare seg selv i vakker norsk vinternatur. Blant ville dyr, snødekt skog og høye fjell må de overleve slik urbefolkningen gjorde i tusener av år, skriver TV 3 på sine hjemmesider.

Her ser vi også at programleder Christer Falk må droppe bar overkropp til fordel for solid pels.

Serien som er en av TV3 største suksesser gjennom tidene er nå produsert i 11 sesonger. Selv om serien blir flyttet til fra Stillehavet til vakker norsk natur blir konseptet akkurat det samme som tidligere.

Med de enkleste hjelpemidler skal de bo, lage mat og leve sammen. Som alltid i Robinsonekspedisjonen må deltakerne også kjempe seg gjennom tøffe fysiske konkurranser. Én etter én må de forlate leiren, til bare én deltaker står igjen; vinneren av Robinsonekspedisjonen vinter 2012, opplyser TV 3 på sin hjemmeside.

Artikkeltags