- Vi har hatt et rekordår i år, men så har vi også hatt én dag mer enn tidligere, så det var vel også forventet, medgir daglig leder ved Seljordfestivalen, Knut Inge B. Skoland.

HALVANNEN MILLION

Med et overskudd på vel halvannen million kan ikke arrangøren være annet enn fornøyd.

- Vi er kjempefornøyde. Vi har solgt 21 000 billetter. Til sammenlikning hadde vi 19 000 solgte i fjor, så dette er bra, synes han.

Allerede onsdag hadde de 2800 personer innenfor dørene, og vel 2000 campingvogner befant seg på campingplassen gjennom hele festivalen.

ALT PÅ ETT STED

Med artister som Anne Nørdsti, Dænsebændet, Smokie og Ole Ivars, lot folk strømme til den stadig populære dansebandfestivalen.

- Grunnet til at vi er så populære tror jeg at vi har samlet alt på ett festivalområde. Det er en helhet her som jeg tror folk setter pris på. På andre festivaler har man spredd spillestedene rundt om i byen, men vi har fått positive tilbakemeldinger nettopp på at alt er på ett sted. Og så liker folk at det er rent og pent her, at vi har synlige vakter og et godt sanitetsapparat. Det er viktig, sier Skoland.

UTVIDER

Neste års festival kommer til å bli over samme lest – fra onsdag – som i år.

- Vi kommer også til å ha to scener allerede fra torsdag av. fredag og lørdag har vi tre scener, og det trenger vi. Så tror jeg også vi må utvide dansegulvet på kafeen. Det var mange som klaget over at det var for lite i år, så det må vi nok gjøre noe med, sier Skoland, godt fornøyd etter Seljordfestivalen 2008.