Handelsstevnet i full blomst

INNBYDENDE: Det har blomstret mer enn tidligere på Handelsstevnet. En ny park, med barneunderholdning har også vært veldig populær, melder Arnfinn Brenni. 
Foto: Arild Hansen

INNBYDENDE: Det har blomstret mer enn tidligere på Handelsstevnet. En ny park, med barneunderholdning har også vært veldig populær, melder Arnfinn Brenni. Foto: Arild Hansen Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

I løpet av uken har rundt 70 000 besøkende vært innom Handelsstevnet i Skien. Der har det blomstret mer enn noen gang.

DEL

Arnfinn Brenni har god grunn til å smile. Antall besøkende til Handelsstevnet har økt med ti prosent fra i fjor, og kundene er fornøyd.

- Vi har fått masse tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, forteller Brenni.

- ALLTID NOE NYTT

Noe av hemmeligheten ligger i å ha et pent og ryddig område.

- Vi har vært veldig bevisst på at det skal se pent ut her. Vi har brukt mer penger på blomster enn tidligere, og vi sørger for at det ikke ligger søppel og slenger rundt. Det er viktig at det ser innbydende ut her, sier Brenni.

Det har også vært flere spisesteder enn tidligere, også de har vært bedre enn tidligere.

- Jeg er opptatt av at folk som har vært her hvert år, skal få noe nytt, sier Brenni, som har hatt ansvar for sitt aller første Handelsstevne.

BEATLES-TILSTANDER

Om ettermiddagene har det nesten ikke vært sitteplasser å oppdrive. Det har vært mer folk enn tidligere, blant annet på konsertene.

- Vi har vært heldige. Været har vært upåklagelig, og artistene har trukket folk. På konserten til Carpe Diem var det nærmest Beatles-tilstander. Folk klatret på gjerdene og skulle ha autografer. Det var helt vilt, smiler Brenni.

Generelt har underholdningspakken sett ut til å ha vært midt i blinken. Og med et artistbudsjett på 1,3 millioner, har både Boney M, Vidar Busk, Ole Ivars og Dance With A Stranger vært innom.

HEMMELIGHETER

Om lag 250 utstillere har vært med på årets Handelsstevne, som i år arrangeres for 86. gang.

Brenni, som har vært med på sitt første, innrømmer at han er litt sliten nå.

- Vi startet tre – fire uker før med å jobbe lange dager. Men det er en hyggelig slitasje. Får jeg et par dager fri nå, så er jeg klar igjen. Men få med at det har vært om lag 350 mennesker som har vært med på å få i gang dette Handelsstevnet. Det er mange som ikke synes, men de har gjort en fantastisk innsats, sier han.

Selv om mye ble bedre i år - målt i antall besøkende – har Brenni planer om ytterligere forbedringer til neste år.

- Jeg har en liste med godt og vel tyve forbedringspunkter. Men det er en hemmelighet. Iallfall foreløpig.

Artikkeltags