Halloween åpnet isstadion

KLAR FOR NY SESONG: Helena Sirnes (seks og et halvt) år fra Skien var kledd ut i heksekostyme og hadde funnet frem skøytene.

KLAR FOR NY SESONG: Helena Sirnes (seks og et halvt) år fra Skien var kledd ut i heksekostyme og hadde funnet frem skøytene. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Sesongen er i gang ved Skien isstadion, denne helga kunne små og store spenne på seg skøytene igjen.

DEL

Tema for åpningsdagen var Halloween og på isen var det flere små som hadde kledd seg ut. Det var en prinsesse, en heks og minst et monster som forsøkte skøytene i 10 plussgrader og strålende sol søndag formiddag.

- LITT FLINK

På banen var søskenparet Guro (7) og Jonas (5) Ødegaarden Granheim fra Skien. Jonas var opptatt med å holde seg fast i en bruskasse for å komme seg frem, mens Guro hadde kledd seg ut i anledning Halloween med en fin kjole.

- Jeg er litt flink til å gå på skøyter, men jeg burde lære meg å bremse. Men det er bra å gå på Halloween skøyter, sier Guro.

SE BILDESERIE: Halloween på isstadion

På den andre siden av banen var det en haug med barn og voksne som hadde funnet frem ishockey skøytene og utstyret. Og mange voksne som hadde tatt plass på små stoler langs kanten mens deres håpefulle prøvde isen.

Helena Sirnes (6 1/2) fra Skien hadde også kledd seg ut.

- Jeg har kledd meg ut som heks og det er første gang i år jeg har på meg skøyter, sier Helena.

LANG HISTORIE

Kunstisbanen ved Skien isstadion ble første gang tatt i bruk 1985. Isen ute brukes mest av skoler og barnefamilier i Grenland og er den største i sitt slag i Telemark. Nå er sesongen i gang og isen blir liggende til våren kommer.

Artikkeltags