Festlig festivitas

Høytidelig: Det var all grunn til å stille i festantrekk under 25-årsjubileet til Breviksrevyen, som var akkurat passe høytidelig og veldig godt gjennomført. Det var en treffsikker forestilling med mange gode humoristiske poenger som ble vist i går kveld.

Høytidelig: Det var all grunn til å stille i festantrekk under 25-årsjubileet til Breviksrevyen, som var akkurat passe høytidelig og veldig godt gjennomført. Det var en treffsikker forestilling med mange gode humoristiske poenger som ble vist i går kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Det var med gallaantrekk, festmusikk og stor humoristisk sans Breviksrevyen gjorde sin jubileumsforestilling i går kveld.

DEL

I 25 år har Breviksrevyen gledet sitt publikum, og når det kommer til jubileum, ja da slår de på stortromma.

Det var festivitas, høye hæler og høy hatt, men også ruvende festlig folkehumor fra Pilten & co.

FESTSCWUNG

Breviksrevyen består stort sett av en gjeng glade amatører, men likevel er de så rutinerte at det framstår ganske proft.

Scenen er bygget i ulike nivåer og på toppen, i bakgrunn vel å merke sitter bandet under ledelse av Frode Kvisvik.

Alle lokalrevyer begynner med en sang, også denne. Skuespillerne entrer scenen i gallaantrekk og synger om at «25 år er gått, men revyen har bestått», og det svinger allerede fra første verselinje.

VARIERT OG EFFEKTIVT

Sketsjene er i all hovedtrekk kjappe blir heldigvis ikke langdryge. Overgangene er effektive og hele første akt er holdt stramt i regitømmene. Sketsjene er varierte og de er både i tiden og lokalpolitisk aktuelle.

Her er nemlig både The Fox, bypakka og iskremkrigen viet egne nummer, som er svært gode alle sammen.

LEVENDE MUSIKK

På scenen står en rekke flinke sangere og skuespillere som med hud og hår går inn i det de driver med. Det er blodig alvor. Rett og slett. Men det kommer publikum til gode, for her er mange gode poenger og festlige sleivspark mot politikere og annet kjentfolk.

Bandet spiller tight i bakgrunn og løfter forestillingen flere hakk med sin tilstedeværelse.

25-årsjubileet til Breviksrevyen var en lystig fornøyelse som skapte latter og glede i kinoen i Brevik. Måtte det bli 25 år til.

Artikkeltags