Fagforbundet ny sponsor i NBF

NY SPONSOR: Torodd Meyer og Arvid Lia fra Fagforbundet har fikset Fagforbundet som ny sponsor for Jostein Forsberg og Runar Lia i NBF.

NY SPONSOR: Torodd Meyer og Arvid Lia fra Fagforbundet har fikset Fagforbundet som ny sponsor for Jostein Forsberg og Runar Lia i NBF. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LO har trukket seg som sponsor for Notodden Blues Festival (NBF), men Fagforbundets representanter på Notodden har i det stille jobbet for å bli ny sponsor. Forbundet går inn med 250 000 kroner.

LO har sponset NBF siden 2002, og det er uvanlig lenge til LO å være. Da de tillitsvalgte i Notodden kommune, Arvid Lia og Torodd Meyer, fikk greie på at LO ville trekke seg, prøvde de først å få LO til å ombestemme seg, men nådde ikke frem - selv om de fikk LO-sjef Roar Flåten til Notodden under forrige festival. Avgjørelsen ble tatt på administrativt nivå. Derfor begynte de å jobbe for at Fagforbundet skulle bli ny sponsor. Det klarte de.

SOLIDARITET

- Vi er heldige som har så gode representanter for Fagforbundet på Notodden. De har gjort en fantastisk jobb. Vi visste ingenting før på torsdag denne uka. Dette viser solidaritet med lokalsamfunnet og en ekte fellesskapsforståelse. Nå håper vi forbundet blir med i tre år fremover, sier kunstnerisk leder Jostein Forsberg.

KAN ØKE

- Avtalen gjelder for ett år fremover, men vi håper forbundet ønsker å være med i flere år, sier Arvid Lia.

Han og Torodd Meyer har brukt kontaktnettet sitt for alt det har vært i denne saken.

- Vi håper også at Fagforbundet kan gå inn med enda mer sponsorpenger i årene som kommer, sier Meyer.

PS: Fagforbundet - med Jan Davidsens velsignelse - sponser også 50 000 kroner til diverse fremstøt fremover for å bevare Bratsbergbanen. LO Grenland og Fagforbundet på fylkesnivå har også sagt seg positiv til å gi pengestøtte til dette formålet.

Artikkeltags