Country-stjerne til Notodden musikkfestival

Festivalsjefen har tidligere uttalt av sju av 10 nordmenn ville si «wow» av når det ble kjent at det var Brad Paisley, som er fredagens headliner på Notodden musikkfestival 2010.

Festivalsjefen har tidligere uttalt av sju av 10 nordmenn ville si «wow» av når det ble kjent at det var Brad Paisley, som er fredagens headliner på Notodden musikkfestival 2010. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel
DEL

LES OGSÅ: Satser skjorta på megaartist

Bjørn Tore Østbye avslørte i dag at det er den amerikanske countryartisten Brad Paisley, som er det store trekkplasteret til Notodden musikkfestival 2010.

Østbye har holdt kortene tett til brystet om hvem det store amerikanske trekkplasteret var, men festivalsjefen har tidligere uttalt av sju av 10 nordmenn ville si «wow» av når det blir kjent.

Festivalen skal avholdes over to dager siste helga i juni. Østbye har i drøye to år gått svanger med å lage en ny festival på Notodden. En festival som er åpen for alle sjangere, derav det nøytrale navnet. Blues er likevel utelukket - Østbye vil ikke tråkke blues-notodden på tærne. Planen er å dra 6000 mennesker på fredag og 4000 på lørdag. Samt få 1000 mennesker til å kjøpe billett på begge dagene. Lørdagen er tenkt å ha et slags «80-tallspreg».

Brad Paisley ble mandag ettermiddag avslørt som fredagens headliner.

- Jeg er klar over at jeg har lagt lista høyt nå, men tanken er at en ny festival må ha en «go!» i starten. Jeg må ha noe som virkelig slår, har Østbye tidligere uttalt til TA.

Han trenger 8000 til 9000 publikummere for å gå i null.

- Jeg gjør dette fordi jeg ønsker å skape noe som også andre har glede av å oppleve, sier pubeieren fra Notodden.

Artikkeltags