Candice fra Tinn skal gi «Alt for Norge»

GLADGJENG: Dette er årets deltakere i «Alt for Norge».

GLADGJENG: Dette er årets deltakere i «Alt for Norge». Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

28 år gamle Candice Peters er årets telemarking i realityserien «Alt for Norge».

DEL

Neste søndag er det duket for den femte sesongen av realityserien hvor vi blir kjent med tolv norsk-amerikanere. Innspillingen startet i april i år, og ble avsluttet i juni.

I år er det en telemarking som er med, og hun er fra Øst-Telemark.

– Candice Peters er en 28 år gammel bartender fra Chicago, med røtter fra Tinn. Hun drømmer om å jobbe med special effects make-up, forteller informasjonskonsulent Ola-Magnus Svihus i SbS Discovery til TA.

NORSK FAMILIE

Peters' bestefar er 100 prosent norsk, og han har fortalt henne typiske norske eventyr.

– Candice var redd for troll da hun var liten fordi bestefaren sa at hvis hun ikke var snill jente så kom trollene og tok henne, sier Svihus.

INNSPILLING I FYLKET

Nytt av året er at deltakerne skal få oppleve russetiden, slik norsk ungdom gjør.

– Mange har etterlyst å se deltakerne som russ, så i år har vi sendt dem ut for å sette Ålesund på hodet 16. mai. De har i hvert fall løpt nakne over torget, men det gjenstår å se om noen ender opp med kongle i russelua, sier programleder Henriette Bruusgaard.

I sommer kunne TA melde at noe av innspillingen fant sted langs telemarkskysten.

– Vi ønsker å sette søkelyset på hva som er en typisk norsk sommer, og da er Kragerø midt i blinken. Noe som er veldig hyggelig for meg, er at jeg kjenner byen og skjærgården for familien har feriert i Kragerø i flere somre. Jeg føler meg faktisk hjemme her, sa Bruusgaard til KV tidligere i år.

Artikkeltags