958 000 satt og fulgte direktesendinga fra Melodi Grand Prix i Skien lørdag. Totalt med nett og repriser kommer tallet opp i rundt 1,2 millioner seere. Det forteller Dag Hvaring i produksjonsselskapet Dinamo.

- Vi er veldig godt fornøyd med tallene. Det samme er NRK som jeg snakket med før i dag, sier Dag Hvaring i Dinamo.

- På det tidspunktet sendinga gikk så konkurrerte vi blant annet med håndballkampen på TV2. Da vi sendte fra Bodø og fikk over 1,1 millioner seere var det ingen konkurranse fra TV2. Så sett opp mot det, så er tallene fra Skien veldig bra, sier han.

- Jeg har ikke fått tallene fra nett og reprisene, men jeg tipper vi havner rundt 1,2 millioner seere når dette er med.

SKRYTER AV ALLE

Hvaring skryter uhemmet av alle som var med på produksjonen i Skien.

- Dette var et suksessarrangement. På slutten måtte vi bære inn flere hundre stoler. Det kom over 3 000 til arrangementet. Stemningen i salen var magisk. Alt gikk som det skulle og på skinner.

- Tilbakemeldingen fra alle, artister, NRK, alle sammen, er at dette gikk veldig bra, alle er begeistra for det som skjedde. Spesielt må jeg nevne de ni vertinnene som tok seg av artistene. De har gjort en kjempejobb og har fått utrolig mye skryt, sier Hvaring.

EN FANTASTISK UKE

- Hele uka i Skien var fantastisk, og det ble en kjempebra produksjon. Det har også vært et folkeliv og et aktivitetsnivå knyttet opp mot dette som har vært helt strålende.

- De lokale arrangørene med prosjektlederen i spissen fortjener mye skryt. Det er helt klart at de har lært mye fra arrangementet i fjor. Selv om det gikk bra i fjor, har det vært så mye bedre i år. De har sett hva som kunne forbedres og gjort noe med dette. Nå var alt tilrettelagt på best tenkelig måte, sier Dag Hvaring.

SKAL EVALUERES

- Vi er veldig godt fornøyde. Det var en fantastisk opplevelse å være med på dette, sier prosjektleder Hilde Rosenvold.

- For Skien og for Fritidsparken er jo dette en kjempeflott markedsføring. Det viser for hele landet at vi er kompetente til å ta sånne store arrangementer. Men om vi skal være med neste år også, vil vel være et politisk spørsmål også. Vi skal evaluere det hele. Det økonomiske må vi også se på, det har vi ikke tallene på ennå, sier Hilde Rosenvold.