Pors sjekker ut Hornseth

Artikkelen er over 14 år gammel

PORSGRUNN: Pors jakter nå både en forsvarsspiller og en spiss etter at Knut Stian Knutsen måtte legge støvlene på hylla. - Vi intensiverer spillerjakten, innrømmer Per Karlberg som har flere navn på blokka. Deriblant Fredrikstads Dag Frode Hornseth (23).

DEL

- Vi sliter med noen skader, og hadde trengt en spiss allerede i helga. Men det er tvilsomt om vi rekker å få noen inn som kan vise seg fram så kjapt nå, fortsetter Karlberg.

Pors matcher mot Mandalskameratene og Løv-Ham i Sørlandshallen, og den sportslige lederen har foreløpig bare en liste med navn uten at noen man har snakket med noen konkret.

- Dag Frode Hornseth har fått beskjed om at han bør se seg om etter ny klubb av Fredrikstad. Er det et navn?

- Han har vært diskutert, ja. Allerede i fjor ble han vurdert, men da ble det ikke noe av. Nå har vi snakket med Harry Hansen i FFK, og avventer egentlig bare om klubben har fått snakket med spilleren, kommenterer Karlberg.

DRILLO-BESKJED

Og Hornseth har fått beskjed om hvor skapet står. I fjor fikk han starte fire kamper i eliteserien, og kom inn i 10 med totalt spilletid 386 minutter. I år ser det ikke lysere ut.

- Jeg snakket med Drillo tirsdag, og han sa at det ikke ville bli så mye spilletid på meg denne sesongen, sier FFK-spissen til Fredriksstad Blad.

Hornseth kom til FFK fra Bryne før 2004-sesongen, nettopp for å få mer spilletid. Likevel kom ikke beskjeden fra treneren helt uventet på den tidligere Rosenborg-reserven.

- Drillo mente det ville være lurest om jeg fant meg en annen klubb å spille for. Jeg kan ikke si at jeg ble overrasket, for det har gått litt tungt for meg på treningene i det siste, innrømmer Hornseth.

Hvor veien går videre, har FFK-spilleren ikke rukket å tenke på ennå.

- Agenten min er satt på saken. Jeg overlater det til ham. Når han kommer opp med noe, får jeg ta stilling til saken, fortsetter Hornseth.

Et annet navn som Pors har hatt på blokka tidligere er Kim Larsen, men fjorårets Strømsgodset-spiss kan nå havne i Tromsø.

- Vi får følge litt med på hva som skjer med Larsen i Tromsø. Kanskje han kan være noe for oss. Men det er mange ting vi må ta hensyn til. Økonomi ikke minst, understreker Per Karlberg i Pors.

DISKUSJON

Klubbens sportslige leder har såvidt diskutert med trener Lars Borgar Waage om hva de skal gjøre etter at Knut Stian Knutsen ble tvunget til å legge opp.

- Nå må vi ha en forsvarsspiller i tillegg, og lukter litt rundt før vi kan si noe mer. Vi er i fortløpende kontakt med eliteserieklubber om hvilke spillere de vil frigi i løpet av vinteren, kommenterer Karlberg.

Artikkeltags