Vil spille sexy fotball

PÅ PLASS: Kjetil Fosse var på plass på Vestsida for å se Pors i går.

PÅ PLASS: Kjetil Fosse var på plass på Vestsida for å se Pors i går. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Kjetil Fosse var på plass for å se Pors spille treningskamp mot divisjonskollega Fram i går kveld. Den påtroppende hovedtreneren lover offensiv fotball på Vestsida denne sesongen.

DEL

Fosse som offisielt begynner i stillingen som hovedtrener førstkommende mandag, var på plass for å se Pors – Fram på Vestsida i går kveld. Og han ble imponert over Pors-spillerne, til tross for vanskelige forhold ute på banen.

- Først og fremst er det viktig å vinne fotballkamper, uansett når på året de spilles. Jeg ble også imponert over ferdighetsnivået blant spillerne. Det stemmer godt med den informasjonen jeg har om laget. Det er veldig mange gode ballspillere her, sier Fosse.

Den tidligere Kattem-treneren har klare tanker om hvordan han ønsker at Pors skal spille kommende sesong.

- Jeg ønsker alltid at mine lag skal spille offensiv og underholdende fotball. Det kommer selvfølgelig litt an på hvilke spillere man har til rådighet, men hovedfokuset ligger å få maksimalt utbytte av de ferdighetene som allerede er i laget. Jeg er flasket opp i Bodø/Glimt og 4-3-3-systemet som ble brukt der. I tillegg har jeg hatt et tett samarbeid med den gamle Rosenborg-treneren Bjørn Hansen i Kattem, spesielt på den defensive biten.

- For å si det enkelt, så vil jeg heller vinne 5-4, enn 1-0. Fotball er tross alt en del av underholdningsbransjen, legger han til.

PS! Pors hadde god kontroll på Fram Larvik i går kveld. Marius Lundeberg Enger gav vertene ledelsen etter en solid første omgang. Gjestene utlignet tomålsledelsen 20 minutter før full tid, men ungguttene Mathias Hegna og Ibra Mboob sikret hjemmeseier mot slutten.

FAKTA

Pors - Fram 4-2 (1-0)

Pors kunstgressbane, 80 tilskuere.

Mål: 1-0 Marius Lundeberg Enger (35), 1-1 (52), 2-1 Kim Bentsen (69), 2-2 (72), 3-2 Mathias Hegna (74), 4-2 Ibra Mboob (85).

Pors: Dag Ole Thomassen - Jarle Nilsen, Stian Parkstad Johansen (Dejan Corovic 45 min.), Eirik Hanssen, Jonas Langeland (Joachim Berge 45 min.) - Petter Wickmann, Kim Bentsen - Christoffer Riis - Mathias Hegna, Marius Enger (Ibra Mboob 45 min.), Granit Shala.

Dommer: Raymond Nyberg, Stridsklev.

Artikkeltags