Thomassen klar for Pors

TILBAKE: Dag Ole Thomassen vender tilbake til Pors.

TILBAKE: Dag Ole Thomassen vender tilbake til Pors. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Dag Ole Thomassen (24) skrev i dag under en ettårskontrakt med Pors Grenland.

DEL

Den 24 år gamle keeperen vender dermed tilbake til klubben han reiste fra for tre sesonger siden. Thomassen fikk ikke ny kontrakt i Odd Grenland etter sist sesong, og blir nå altså førstekeeper på Vestsida.

- Jeg har skrevet under for ett år, bekrefter Thomassen selv.

24-åringen håper å komme inn på politihøgskolen i Stavern til sommeren, og derfor føler han at Pors er et riktig valg av ny klubb.

- Med tanke på at jeg ønsker å satse litt på skole, passer det fint med Pors. Det er moro å komme tilbake hit. Pors er en klubb hvor jeg trives og har gode kompiser, sier han.

Thomassen vil ikke med sikkerhet si at han blir førstekeeper.

- Jeg er ikke sikret en plass mellom stengene, men planen er jo å bli førstevalget. Den største forskjellen fra de tre årene i Odd, er nok at jeg må jobbe ved siden av fotballen i Pors, sier den tidligere Herkules- og Odd-spilleren.

Pors har mistet flere spillere siden sesongslutt i høst. Thomassen tror og håper likevel at laget kan gjøre det bra i 2. divisjon kommende sesong.

- Jeg har ikke hørt noe om målsetting og slike ting, men vi bør prøve å gjøre det bedre enn i fjor - og bygge videre på det etterhvert, sier han.

Forrige sesongs keepere, Kristoffer Nielsen og Thomas Tollefsen har forøvrig ikke fått tilbud om ny kontrakt i porsgrunnsklubben.

Artikkeltags