- Pors mangler selvtillit

TOPPSCORER: Marius Lundeberg Enger har ett mål så langt, og er dermed delt toppscorer i Pors.

TOPPSCORER: Marius Lundeberg Enger har ett mål så langt, og er dermed delt toppscorer i Pors. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

Marius Lundeberg Enger (21) forteller om dårlig selvtillit i Pors-leiren. Nå håper han en bonuskamp i cupen kan være med på å snu den dårlige trenden.

Pors møter Bærum på Vestsida i morgen. Gjestene tapte 6-2 for Manglerud Star for en drøy uke siden, men vant med samme sifre hjemme mot Stabæk 2 sist mandag.

- Bærum pleier å ha et godt lag, og det blir helt sikkert en tøff kamp. Denne kampen gir oss uansett en gylden mulighet til å snu den dårlige trenden vi er kommet inn i. Vi har ingenting å tape, og det tror jeg kan slå positivt ut, sier Marius Lundeberg Enger.

- Hvordan vil du beskrive Pors' seriestart?

- Vi har dårlig selvtillit for øyeblikket. På en annen side så hadde vi en dårlig start i fjor også, men da kom vi voldsomt utover våren. Vi får håpe det samme skjer i år, sier han.

Selv har han blitt plassert på kanten denne sesongen, til tross for at han hatt stor suksess som midtspiss tidligere.

- Får jeg de rette ballene på kanten, så er det gøy å spille der. Men jeg kan også spille i midten. Det kommer litt an på hvordan jeg blir brukt. Men det blir ofte mer mål på meg sentralt, det gjør det.

Pors har fortsatt til gode å score hjemme i årets sesong. To bortemål er alt de blå fra Vestsida har fått til så langt. Nå kan det gå mot forandringer i formasjonen. Mye tyder nemlig på at trenerne Odden og Kleppe vil forsøke å snu treeren på midten mot Bærum. Det for å få mer defensiv trygghet.

Sigurd Nilsen og John-Erling Kleppe er for øvrig usikre på grunn av skader.

Sannsynlig Pors-lag: Kristoffer Nielsen – Joachim Berge, Ulf Riis, Knut Rønningene, Jonas Langeland – Mathias Hegna, Kim Bentsen – Christoffer Riis – Sandro Occhipinti, Simen Ruud, Marius Lundeberg Enger.

Artikkeltags