Kleppe lover at plassen reddes

HAR TRUA: Spillende Pors-trener John-Erling Kleppe var nær ved å sikre ett poeng for Vestisida-laget mot Fram lørdag. Likevel endte det med tap. Kleppe lover likevel at Pors redder plassen i 2. divisjon.

HAR TRUA: Spillende Pors-trener John-Erling Kleppe var nær ved å sikre ett poeng for Vestisida-laget mot Fram lørdag. Likevel endte det med tap. Kleppe lover likevel at Pors redder plassen i 2. divisjon. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Pors tapte borte mot Fram Larvik lørdag, noe som betyr ny spenning i bunnen av 2. divisjon avdeling tre. Pors-trener John-Erling Kleppe er imidlertid ikke redd for at blåtrøyene rykker ned.

DEL

- Vi kommer til å holde plassen. Det kan jeg love. Selv om det er litt farlig å si det hele tiden, så er vi gode nok til å holde oss i divisjonen. Vi kan og skal avgjøre dette selv, sier Kleppe etter lørdagens tap for Fram.

Tapet betyr at det tetner seg til i bunnen av 2. divisjon avdeling tre. Nå er det kun fem poeng fra Pors og ned til nevnte Fram på den øverste plassen under streken.

NESTEN TOMÅLSSCORER

Med seier lørdag ville Pors tatt en langt skritt mot trygg grunn, men det skjedde altså ikke. I den jevnspilte kampen i Larvik var det vertene som trakk det lengste strået.

- Totalsett spiller vi for dårlig over hele linja. Fram blødde virkelig for drakta, mens vi ikke viste det samme vinnerinstinktet, sier Kleppe.

Det ble ikke nettkjenning før etter hvilen i lørdagens kamp. Lars Flatøy headet hjemmelaget i føringen etter 61 minutter. Drøye kvarteret senere var det nevnte Kleppe som avsluttet et flott angrep med scoring. Dermed 1-1.

Men Pors var ikke lenge a jour. Fire minutter etter utlikningen satte Jon Midtun Lie ballen nede ved stolperota til 2-1. Like før slutt fikk Kleppe sjansen til å sette inn sitt andre mål, men avslutningen gikk like utenfor.

- Jeg lobbet mot lengste hjørne, og det var veldig surt å se den ballen gå like utenfor. Vi har ballen mest i denne kampen, men det skorter litt i den siste finishen, mener Kleppe.

SNUDDE MIDTBANEN

Pors-treneren valgte å snu midtbanetrioen til denne kampen. Blåtrøyene spilte denne gang med to dyptliggende midtbanespillere i Kim Bentsen og Knut Rønningene, mens Christoffer Riis lå i rommet foran.

- Vi ville ha to stabilisatorer for å styrke det defensive. Det funket bare sånn halvveis. Fram var ikke spesielt farlige, så bakover var det ok. Men vi ble nok litt hemmet offensivt. Vi fant heller ikke Christoffer Riis nok i mellomrommet, sier John-Erling Kleppe.

Pors-treneren kommer til å se an motstanderne før han komponerer midtbanen framover.

- Det kan hende vi snur midtbanen igjen. Det kommer litt an på hvilken type kamp vi spiller, og hvem som er motstander, sier han.

Artikkeltags