Gir seg etter sesongen

MESTSCORENDE: John-Erling Kleppe er den mestspillende og mestscorende spilleren igjennom tidene i Pors. Etter denne sesongen er det slutt for 32-åringen.

MESTSCORENDE: John-Erling Kleppe er den mestspillende og mestscorende spilleren igjennom tidene i Pors. Etter denne sesongen er det slutt for 32-åringen. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

John-Erling Kleppe (32) legger opp som fotballspiller etter denne sesongen.

DEL

32-åringen er den spilleren med flest kamper og mål for Pors igjennom tidene. Han står bokført med 310 kamper og 146 mål for blåtrøyene. Kleppe er inne i sin 12. sesong for Pors, og har også en fartstid i klubber som Odd, Hønefoss og Nybergsund/Trysil. Etter denne sesongen går kontrakten som spiller og assistenttrener i Pors ut, og Kleppe er fast bestemt på at dette er hans siste sesong på banen.

- Jeg ønsker å bruke tid på litt andre ting enn fotball. Det er grunnen for at jeg har valgt å legge opp, sier Kleppe, som tror han kommer til å savne det å være fotballspiller.

- Noen ganger kommer det helt sikkert til å være et savn, men andre ganger vil jeg være glad for valget jeg har tatt, sier midtbanespilleren.

- VI SKAL OVERLEVE

Om han fortsetter i en rolle utenfor banen i Pors, er ennå ikke bestemt.

- Jeg skal snakke litt med Pors om dette, men jeg har ikke bestemt meg for noe som helst med tanke på neste sesong. Om jeg ønsker å satse på en karriere innenfor fotballen lenger frem i tid, får tiden vise, sier Kleppe, som håper å runde 150 mål for Vestsida-klubben før han takker for seg.

- Det hadde vært artig. Vi får se, men det viktigste er at vi begynner å vinne flere fotballkamper - og at vi kommer oss oppover tabellen, mener Kleppe.

Pors sliter i bunnen av 2. divisjon avdeling tre, men 32-åringen tror ikke det er noen fare for at laget må ta den tunge veien ned i 3. divisjon neste år.

- Vi er gode nok til å klare oss, og det skal vi klare. Laget totalsett har ikke vært godt nok denne sesongen, men det gjelder å være skjerpet på trening. Det vil gjenspeile seg i kamp, sier porseren.

Artikkeltags