Fortsatt et håp etter uavgjort

Trener Kjetil Fosse

Trener Kjetil Fosse Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Lørdag ettermiddag tok Pors imot Ålgård i sin første av tre skjebnekamper. Alt som betyr noe nå er å komme seg over nedrykksstreken og berge plassen i 2. divisjon.

KOM TILBAKE

Seier ble det ikke, men med uavgjort er det fortsatt et håp.

Det var Ålgård som startet best, og etter 20 minutter ledet de 2-0 etter scoringer av Vetle Høivik og Edwin Kjeldner. Denne stillingen holdt seg til pause, men etter hvilen kom Pors sterkere tilbake.

John-Erling Kleppe reduserer etter 65 minutter, før Kim Bentsen utlikner til 2-2 minutter senere.

Jonas Vølstad Fjeldsbø scorer Ålgårds tredje mål i det 85. minutt, men to minutter før full tid sikrer Eirik Hanssen uavgjort.

- I utgangspunktet tapte vi to poeng i dag, men det ene poenget kan bli viktig i kampen om å overleve, sier Pors-trener Kjetil Fosse til TA. Nå må vi kjempe med livet som innsats de to siste kampene.

UAVGJORT FOR VIKING 2

Viking 2 lå like over nedrykksstreken med ett poeng mer enn Pors før ettermiddagens kamp. Det så lenge ut som om Viking 2 skulle gå poengløse av banen mot Flekkerøy i dag, men et minutt før full tid scorer Vidar Nisja målet som sikret poengdeling. Dermed er situasjonen den samme som før kampen.

Nå venter en vanskelig bortekamp mot Åsane i neste runde. Pors ligger nå på en 12. plass med Førde og Austevoll bak seg.

Artikkeltags