Fornøyd med stallen

Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Spillende Pors-trener, John-Erling Kleppe, er ikke sikker på at klubben kommer til å forsterke stallen ytterligere fram mot sesongstart.

DEL

Simen Ruud, Micko Holten og Paulius Sakalis trener med klubben i disse dager, men det finnes ingen garantier for at Pors kommer til å skrive kontrakt med noen av de tre nevnte spillerne.

- Vi vurderer prøvespillerne fortløpende, så når vi får på plass det siste, ser det bra ut. Men det er ingen nye spillere på gang som ikke er nevnt tidligere. Vi har en stor og bred stall, noe vi er avhengig av med tenke på andrelaget i 3. divisjon, sier Kleppe.

- OK I GANG

Pors har som kjent mistet Chris Joyce etter sist sesong. I tillegg er det usikkert hvor Jeton Pestisha spiller i 2010. Midtbanespilleren har trent med svenske Örgryte i vinter. Inn i Pors-troppen har Mathias Hegna fra Odd, og Urædd-keeper Thomas Tollefsen kommet.

- Det med spissplassen skal vi løse. Vi har flere alternativer som kan bekle den plassen, så vi skal klare å fylle tomrommet etter Joyce. Når det gjelder Jeton, så har jeg ikke snakket med han. Jeton skal få farte litt rundt nå, men hvis det lar seg gjøre, vil jeg selvsagt ha han med videre, sier Kleppe.

Den spillende treneren melder at det blir mye hard trening på laget framover.

- Vi har hatt litt småskader, men har kommet ok i gang. Det blir en hard tid framover med mye tøff trening, sier Kleppe, som tar med seg laget på treningsleir til tyrkiske Side 20.-27. mars.

PS! Pors spiller neste treningskamp førstkommende lørdag klokken 14.00 mot Eik.

Artikkeltags