- Forberedt på tøffe perioder

TØFF START: Vetle Odden har fått en tøff start på trenerkarrieren i Pors. Lørdag ble det stortap borte mot Ørn-Horten.

TØFF START: Vetle Odden har fått en tøff start på trenerkarrieren i Pors. Lørdag ble det stortap borte mot Ørn-Horten. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Vetle Odden tok over et Pors-lag som avsluttet fjorårssesongen strålende. Årets sesongstart har vært alt annet enn hyggelig for Pors, men treneren stresser ikke.

DEL

- Jeg er ganske fersk som trener, men har vært mentalt forberedt på at det ville komme tøffe perioder. Nå er vi inne i en tøff periode, men jeg er rolig. Jeg vet vi har gode fotballspillere i klubben, og det gjelder bare å få det ut, sier Odden etter 0-4-tapet for Ørn-Horten lørdag.

Årets sesongstart har ikke gått slik Odden og resten av Pors håpet. Ett poeng på fire kamper betyr at laget fra Vestsida mangler flyt.

- Selvtillit er viktig, men nå virker det som om det butter i mot hele tiden. Men sånn er fotballen noen ganger. Vi er inne i en trend som må snus, sier Pors-treneren.

BRANT SJANSER

Lørdagens bortekamp mot Ørn-Horten ble alt annet enn moro for blåtrøyene. Anders Tetlie sendte vertene i føringen etter 21 minutter. Kristoffer Silberg doblet ledelsen på straffe etter 58 minutter. Åtte minutter senere økte Jon M. Skaug ledelsen til 3-0. Punktum ble satt da André Jacobsen satte inn 4-0-målet på overtid. Pors hadde også sine sjanser, men maktet ikke å finne veien til nettmaskene. Laget har for øvrig kun scoret to mål på fire kamper denne sesongen.

- Vi produserer fire-fem store sjanser, men har ikke marginene med oss. Det blir mye stolpe ut, og vi slipper inn noen enkle mål. Kampen var faktisk jevn, men vi får ikke uttelling. Jeg tør faktisk påstå at vi er et like godt lag som Ørn-Horten til tross for 0-4, sier Odden.

- VI HAR SPORET AV

Nå håper han at Pors kan snu den dårlige trenden så raskt som mulig.

- Vi skal ikke forandre på så mye av det vi har drevet med, men det gjelder å finne flyten og tørre mer. Da er jeg sikker på at det løsner snart, sier Pors-treneren.

Midtstopper Knut Rønningene var en av mange spillere som hang med hodet etter lørdagens kamp.

- Det er ikke noe trøkk i det vi driver med. Det går ikke akkurat på skinner om dagen. Vi har vel egentlig sporet av, kommenterer en ordknapp Rønningene.

Pors ligger nest sist i 2. divisjon avdeling tre. Tre poeng skiller porsgrunnslaget og Vindbjart på plassen foran.

Artikkeltags