- Det var et ran

GOD: Sandro Occhipinti var god mot Start.

GOD: Sandro Occhipinti var god mot Start. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Pors-trener Vetle Odden noterte 16-2 i målsjanser til Pors. Likevel gikk Pors på et tap mot Start 2 i Kristiansand.

DEL

Dermed gikk Pors på sitt femte tap for sesongen. Det betyr også at avstanden ned til første nedrykksplass kun er på ett poeng.

Likevel, det burde blitt tre poeng til gjestene på Kristiansand stadion lørdag. Pors-trener Vetle Odden var frustrert etter 90 minutter med sjansesløsing.

- Det er liten tvil om dette var et skikkelig ran. Vi spilte en meget god kamp, og produserte en hel haug med sjanser. Jeg telte 16-2 i klare målsjanser til oss. Med så mange og så store sjanser er det nesten utrolig at vi reiser hjem med null poeng, sier Odden.

ANNULLERT MÅL

Hva som gjorde at så mange som 16 klare målsjanser ble brent, er ikke lett å svare på.

- På tre av sjansene er det nesten en større prestasjon å bomme, enn å score. Jeg vet ikke helt hvordan vi greide det, men det er nok en kombinasjon av uflaks og udyktighet. Det positive er at vi skaper mye, og i tillegg på bortebane, men det hjelper selvsagt lite til slutt. Men alt i alt var dette den beste bortekampen vi har spilt.

Mathias Hegna var kanskje den mest uheldige av alle Pors-spillerne. Den tidligere Odd-junioren brant tre gigantsjanser.

Pors hadde ballen i mål én gang, men den scoringen ble annullert for offside. Det var også en merkelig episode der linjemannen som vinket og ville ha straffespark, ble overkjørt av hoveddommer Loeshagen.

- Vi hadde ikke marginene med oss i denne kampen, det er helt sikkert, sier Odden.

MÅ VENTE PÅ FERIE

Mens Notodden går ut i ferie nå, gjenstår det fortsatt to kamper før Pors-spillerne kan få hvile. Neste helg venter Vindbjart på Pors stadion, før vårsesongen avsluttes med bortekamp mot Stavanger.

- Selv om vi sløste bort tre poeng i Kristiansand, så er det betryggende å vite at vi har vært gode i fem kamper på rad nå. Det er en bra stemning i spillergruppa, og noe trygt og godt over hele laget, oppsummerer Vetle Odden.

Artikkeltags