Tønsberg: Ni skadd i kjempekollisjon på E18

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: I alt ni personer ble skadd da en bilraner kolliderte med fire andre biler på Bispeveien i Re i Vestfold natt til søndag. Bilraneren truet til seg en BMW utenfor Oslo S sent lørdag kveld.

DEL

- Ni personer er meldt skadd og kjørt til Sykehuset i Vestfold. Ingen av dem skal være livstruende skadd. Fem personer er lettere skadd, mens fire personer har noe større skader, sier politiadvokat Katrine Christensen Brygard i Vestfold politidistrikt.

TRUET TIL SEG BIL

Bilraneren truet til seg BMW-en med kniv ved parkeringsplassen på Oslo S.

– Deretter kjørte av gårde langs E18 mot Drammen, og videre inn i Vestfold. Dette var en fin bil med kraftig motor, så det kan være at dette var motivet til raneren, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt.

Da politiet fikk melding om ranet klokken 23.20 var bilen allerede ute av Oslo.

STOR BILJAKT

– Vi ga beskjed til våre kolleger i Asker og Bærum, som tok opp jakten. Vi fulgte etter på avstand med en hundepatrulje, i tilfelle bilføreren skulle forlate bilen og stikke til skogs, sier Kråkenes.

Åtte-ti politibiler deltok etter hvert i jakten på bilraneren.

Ved midnatt endte ferden på Bispeveien ved Bjune i Re i Vestfold, der ulykken skjedde. Den mistenkte ble pågrepet og er fremstilt for utvidet blodprøve.

Artikkeltags