Her har det vært ett innbrudd i måneden

Dette bildet er hentet fra det første innbruddet som fant sted i mars. I natt kom innbrudd nummer fire i rekken. Foto: PRIVAT

Dette bildet er hentet fra det første innbruddet som fant sted i mars. I natt kom innbrudd nummer fire i rekken. Foto: PRIVAT

Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: Bakeriet "Rent Mel i Posen" i Porsgrunn hadde i natt sitt fjerde innbrudd på like mange måneder.

DEL

Så har det skjedd igjen. Uvedkommende har brutt seg inn i bakeriet Rent Mel i Posen i Porsgrunn. Dette er fjerde innbrudd siden februar, og bakeriet har dermed hatt ett innbrudd i måneden.

- ER DE UTE ETTER NOE SPESIELT?

Det er politiet som fredag morgen melder at det i løpet av natten har vært innbrudd i et bakeri i Porsgrunn sentrum. Operasjonsleder Ole Jørgen Lund ved Telemark politidsitrkt bekrefter at det er Rent Mel i Posen som nok engang har hatt nattlig besøk.

Men hvorfor det er så attraktivt å bryte seg inn i bakeriet er et mysterium, for i samtlige innbrudd har tyvene dratt fra stedet med lite eller ingenting av verdier.

Det samme spørsmålet har innehaver Siv Svolsbru spurt seg.

Da TA skrev om innbrudd nummer tre i april sa Svolsbru at hun lurte på om det var noe spesielt tyvene var ute etter.

- Men jeg kan ikke skjønne det, surdeigen er jo det mest verdifulle jeg har her inne, sa Svolsbru, som la til at hun vurderte å plassere hunden sin som vaktbikkje i bakeriet.

POLITIET UNDERSØKER

Første innbrudd i rekken fant sted natt til 23. februar. Ved å knuse en rute tok tyvene seg inn i lokalene, men fikk kun med seg noen vekslepenger i utbytte.

Les saken: - Det er bare veldig, veldig trist

En måned senere tok tyver seg inn på ny og brøt opp kassaapparatet. Det er ikke kjnet hvor mye tyvene skal ha fått med seg, men trolig er det ikke snakk om store summer.

Les saken: For kort tid tilbake brøt tyver seg inn - i natt skjedde det igjen

I april kom innbrudd nummer tre. Tyvene hadde da klipper over ledningen til en sensorstyrt lyskaster Svolsbru hadde fått montert i utenfor. Deretter tok tyven seg inn gjennom vinduet. Nok engang hadde tyvene forsøkt seg på kassa, men denne var tom.

Les saken: Tredje innbrudd på seks uker

I natt kom altså innbrudd nummer fire. Politiet opplyser at det foreløpig er ukjent hva som eventuelt er stjålet, men at de gjør sine undersøkelser på stedet.

Artikkeltags