– Er det sant? Nei, det hadde jeg ikke regnet med, sier en svært glad Linda Moen Kasin da TAs journalist ringte for å fortelle om at hun hadde vunnet et hotellopphold på Kragerø Resort gjennom avisens påskekonkurranse.

Se de innsendte bildene nederst i saken.

– Tar ikke mye bilder

– Jeg tar jo ikke så mye bilder engang. Jeg har en søster som er fotograf, så det er gjerne hun som tar seg av blinkskuddene, men dette var jo var litt artig. Ikke mye snø, men ut på tur skulle vi.

Ut på tur okke som

Bildet tok hun i påsken da hun og familien var på påskeferie i Kyrkjebygdheia i Nissedal.

– Én i familien har hytte der oppe og i påsken fikk vi være med. Og det er jo sånn at er det påske – ja så skal vi ut på ski enten det er snø eller ei, humrer Linda som ble svært overrasket da hun fikk telefon om at hun hadde vunnet påskekonkurransen.

Ut på Instagram

Hun la bildet ut på sin egen instagramkonto.

– Jeg la det ut på instagramkontoen min, for mine ikke så altfor mange følgere, og tenkte ikke mer på det. Men så slang jeg det etter hvert også inn på denne konkurransen. Jeg tar som sagt ikke så mye bilder, men det er jo lettere å fange øyeblikket når man har en mobiltelefon enn med kamera. Det er jo blitt så lettvint nå, og mobilen tar jo gode bilder også, avslutter den glade vinneren.

Premien er en overnatting på Kragerø Resort for to personer i suite, inkludert frokost og adgang til trenings- og badeområdet.