Her smiler de - men så gikk det galt

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det er et stort padlemiljø i Telemark både innen havkajakk og innlandspadling. Familien Trippelstad fra Vestfold blir neppe en del av det. Nå har de lagt ut kajakken til salgs, i det som kanskje er årets morsomste annonse.

DEL

Å selge ting med kreative tekster på finn.no er ikke lenger særlig uvanlig. Men da Anita Trippelstad og familien skulle selge kajakken på finn.no (ekstern lenke), bestemte de seg for å ta den helt ut.

Med vakre illustrasjonsbilder tatt av en venn av familien, forteller familien hvordan kajakken gikk fra å være et nyinnkjøpt vidunder da Anita var gift med sin første mann, til en kilde til gråt og tenners gnissel:

Hadde ambisjoner

«Kajakken ble kjøpt da jeg og min eksmann bodde ved vannet i skjærgården og hadde store ambisjoner om å bli ekte sjøfolk/friluftsfolk. Siden vi var nyetablerte og ikke hadde råd til båt endte vi opp med å kjøpe en kajakk. Forventningene var store ved første sjøsetting, men det gikk ikke mange minutter før vi bannet og skrek om hverandre med fullt publikum langs strandkanten. Vi så ikke mye progresjon de NESTE turene, som endte med gråtende barn, frustrerte foreldre og gjennomvåte mobiler og lommebøker.»

Kajakken har nå overlevd to ekteskap, og har gitt familien både latter og tårer gjennom årene.

Ifølge Anita Trippelstad var det ikke bare bare å få tatt bildene.

– Det var faktisk veldig krevende og slitsomt. Vi tok de for en 14 dagers tid siden, og vannet var ikke akkurat veldig varmt, sier hun til tb.no.

Fikk tilbud om terapi

På de to dagene annonsen har ligget ute, har over 4000 personer vært inne og sett på den. Tilbakemeldingene har haglet inn.

– Det er så mange som har tatt kontakt, det er kjempemoro. Det beste var han fra Stavern som driver kajakkopplæring. Han syntes det var trist at familien vår hadde så negative opplevelser med kajakk, og tilbød hele familien et kurs. Han drev i tillegg med terapiopplegg for folk med vannrelaterte traumer og ville gi oss en prøvetime, ler hun.

Selv om hun har fått inn noen bud på kajakken, har familien snust litt på tilbudet til Stavern-mannen. Foreløpig har de ikke bestemt seg.

Artikkeltags