Hvordan er det å leve et liv som en løgner? Hvordan klarer en mann å lure til seg mellom 15 og 20 millioner kroner fra bedrifter og privatpersoner gjennom flere år uten å bli tatt? Og hva skjer med livet ditt og deg selv når du blir stoppet? Angrer du? Skjønner du hva du har gjort, mot bedrifter, familien din og andre privatpersoner?

Fersk episode

I en fersk episode av podkastserien TA Dokumentar forteller vi deg historien om en 35 år gammel mann som i begynnelsen av juni møter ved tiltalebenken i Telemark tingrett. Der skal han svare for grove bedragerier og underslag i millionklassen.

Han skal ha bestilt hvitevarer for flere hundretusen uten å betale for dem. Han skal ha brukt konas Bank ID for å ta opp lån på flere millioner kroner i hennes navn. Han har skaffet seg campingvogn og biler uten å betale og solgt dem videre for å bruke pengene selv. Og dette er bare en liten bit av alle tiltalepostene han må svare for i retten.

Hva sa han til konen?

Men hva sier han selv om alt han har gjort, og alt han er tiltalt for? Hvordan har han angivelig klart å lure selv sin egen kone trill trundt?

TA dokumentar har reist til Skien fengsel for å snakke med mannen vi har valgt å kalle “supersvindleren”.

Ny episode av TA Dokumentar finner du der du lytter til podcast.

Du kan også lytte her: