Overrasket med konsert

SKIEN: Vi lever i spesielle tider. Såpass spesielle at alt som kan rykke en ut av litt konforme dager er som en liten oase i hverdagen.

DEL

Tirsdag ettermiddag hadde en fin gjeng fra Frelsesarmeens hornorkester fått for seg at de både ville glede folk litt og de ville øve.

De var både på sykehjemmene på Bakkane, på Lyngbakken, på Moflata og på bryggen ved Svea fyr, der man kunne både følge smittevernsregler og spille sammen.

De hadde delt seg i flere grupper for å nå over så mye som mulig denne vakre maikvelden.

På brygga var det, Kjell Ivar øya, Irene Larsen Sørbel, Øyvind Abrahamsen, Jan Grøtting Simonsen, det internasjonale innslaget ved svensken Dan Storck og John Helmer Lund som bidro.

Det var et flott repertoar av kjente vårsanger og sanger mer kjent fra Frelsesarmeen historie som ble delt med dyktighet og glede.

Frelsesarmeen har svært lang tradisjon med hornorkester i Norge. Både i forbindelse med julehøytiden og 17. mai er det normalt å støte på den dyktige gruppen.

I år har det imidlertid vært vanskelig å gjennomføre normale øvinger, derfor fant de på å prøve å finne andre rammer for å utøve sitt musikalske overskudd til glede for andre.

- Vi synes det er flott å bidra for fellesskapet, sier de seks som spilte. Og beboerne på Svea, med borettslagets leder Ole Bjørn Steinmoen i spissen, satte stor pris på det musikalske innslaget den kjølige maitirsdagen.

Artikkeltags